Pratik kar kiti büyük ilgi görüyor

Pratik kar kiti büyük ilgi görüyor

Kar yağışı ve aşırı soğukların sebep olduğu buzlanma trafikteki araçlarda direksiyon hakimiyetinin kaybolmasına ve kazalara neden oluyor.

Kar yağışı ve aşırı soğukların sebep olduğu buzlanma trafikteki araçlarda direksiyon hakimiyetinin kaybolmasına ve kazalara neden oluyor. Bazı durumlarda ise araçlar kara saplanıp çıkamıyor. Bu gibi durumlar için lastiklere takılan zincirler zor takılması nedeniyle yeni alternatiflere yol açıyor. Vatandaşlar artık zincirin alternatifi ürünlere yöneliyor. Son dönemde kar zincirlerine alternatif olarak piyasaya sürülen ürünlerden bir tanesi de ‘kar-kit’ olarak adlandırılan ve plastik kelepçeyi andıran ürün. Plastik hammaddeden üretilen ve paketinde 10 adet olarak satılan bu ürün lastiklere kolay ve hızlı bir şekilde bağlanabilmesi nedeniyle tercih ediliyor. Tek hamlede lastiklere bağlanabilen aparat kullanımına ihtiyaç olmadığında ise sökülüp daha sonra kullanılabiliyor. Bir paketinde 10 adet kelepçe bulunan ürünlerin paketi ise 35-50 TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Ürün yurtdışı menşeli bir ürün olmasına rağmen bası yerli firmalar bu ürünü imal ediyor. İsmail Uslu isimli satıcı, ürünün pratik ve hesaplı olmasından dolayı tercih edildiğini ifade ederek,

“Ürün kar ve çamurda aracı yolda kalmaktan kurtarır, ayni zamanda sökülebilir pozisyondadır. Sağlam bir ürün. İnternette fiyatı 60 liraya kadar çıkıyor. Fiyatlar 35 liradan başlıyor. Kullanımı kolay. Kolayca uygulanabilir ve çıkarılabilir bir üründür. Acil durumlarda tüm otomobiller için çekiş desteği sağlamak amacı ile tasarlanmıştır. Tüm jantlara uyumludur. Aracınıza zarar vermez” şeklinde konuştu.

HÂLİD ŞEN

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.