Prandelli: Kendimi İhanete Uğramış Gibi Hissetmiyorum

Prandelli: Kendimi İhanete Uğramış Gibi Hissetmiyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, kendisini ihanete uğramış gibi hissetmediğini söyledi.Bugün yapılan antrenman öncesinde Galatasaray’ı takip eden muhabirlerle bir araya gelen ve sohbet toplantısı gerçekleştiren Prandelli, Galatasaray...

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, kendisini ihanete uğramış gibi hissetmediğini söyledi.

Bugün yapılan antrenman öncesinde Galatasaray’ı takip eden muhabirlerle bir araya gelen ve sohbet toplantısı gerçekleştiren Prandelli, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın görevi bırakacağını düşünmediğini ve bu karardan sonra da kendisini terk edilmiş hissetmediğini söyledi.

Prandelli, "Kendimi terk edilmiş gibi hissetmedim. Hayat, insanı hergün yeniliklerle karşı karşıya bırakabiliyor. Ayrıca sözleşme imzalarken başkanın bizi bırakacağını düşünemem. Kendimi ihanete uğramış gibi hissetmedim" diye konuştu.

İtalyan hoca ayrıca kendisini şaşırtan durumlar olduğunu söyleyerek, "İki ay önce bir kontrat imzaladım ama bizim başkan böyle bir karar aldı. Benim için çok büyük bir haberdi. Baktığımızda taraftarın da bütün lige karşı az ilgi göstermesi beni çok şaşırttı. Bu tip sorunları ben çözemem. Onun için bunu kabul edip, yola devam etmemiz lazım." dedi.

Galatasaray taraftarının her zaman kazanmak istemesinin normal olduğunu söyleyen Prandelli hedeflerinden bahsetti. Tecrübeli hoca, "Bu sene hedefimiz tabiki 4. yıldızı takmak. Avrupa'da iyi oynayıp, takımımızın güzel yüzünü göstermek ve kazanabilmek. Ama gerçekçi olursak Arsenal'in son transferini konuşalım, mesela Alexis Sanchez'i aldılar ve 60 milyon Euro verdiler. Onun için bu takımlar Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Hem taraftarımızın hem de Türklerin mantığını çok seviyorum. Çünkü hiç kimse kaybetmek istemiyor. Herkes gibi ben de her takıma karşı kazanmak istiyorum ama bazen de gerçekçi olmak lazım." diye konuştu.

Cesare Prandelli, yakın zamanda gelecek yeni başkanla, programları hakkında görüşeceğini açıkladı. Prandelli, "Yeni başkanımızla yeni programlarımızla ilgili konuşacağız. Ocak ayından itibaren takımı geliştirebilmek için yeni futbolcu alımı düşünüyorduk. Yeni başkanla bunları konuşacağız. 32 futbolcumuz var. Oyuncu sayısını azaltmamız lazım. 10 kişi azalttıktan sonra 1-2 takviye yapılabilir ve takımın gelişmesi sağlanabilir." dedi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında oynayacakları Fenerbahçe derbisi hakkında da konuşan Prandelli, "Derbiye kadar hazır olmamız gerekiyor. Geçen senenin maçlarını izledim. Geçen sene Türkiye'de sadece Fenerbahçe agresif oynuyordu. Bunu negatif durum için değil, topu kaybettiği anda diğer takımlara baskı yaparak zor duruma düşürdüğü için söylüyorum.Yani bu da demek oluyorki geçen sezonun agresif anlamda en iyi takımı Fenerbahçe'ydi. Taraftarlar gibi biz de bu maçı bekliyoruz. Baskı git gide yükseliyor. Bu tip maçlarda pasif durursanız zora düşme ihtimali daha yüksek oluyor." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.