Potanın Kartalı ilk peşinde

Potanın Kartalı ilk peşinde

Yeni sezona Antep yenilgisi ile başlayan Torku Konyaspor lig tarihinde 10 kez karşılaştığı ve bu maçlarda galibiyet alamadığı Fenerbahçe karşısında bir ilki yaşamak istiyor. Bugün saat 20.00’da başlayacak mücadele Ülker Sports Arena’da oynanacak.

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor  sezonun 3. hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak.  Ülker Sports Arena’da oynanacak karşılaşma 20.00’da başlayacak. Lig TV3’ten canlı olarak yayınlanacak mücadeleyi Fatih Arslanoğlu, Altuğ Köselerli, Ergin Sarı hakem üçlüsü yönetecek. Bir maç eksiği bulunan  Torku Konyaspor ligde oynadığı ilk maçta Royal Halı Gaziantep’e 59-72’lik skorla mağlup olurken, Fenerbahçe ise ligin ilk haftasında Rönesans TED Ankara Kolejliler’i ardından da Darüşşafaka Doğuş’u mağlup ederek ilk iki haftayı kayıpsız geçti. Geride kalan 2 maç sonunda Sarı Lacivertlilerde Jan Vesely 18.5 sayı-7.5 ribaund ve 2 blok ortalamaları ile oynarken Boby Dixon ise 3.5 asist ortalaması ile mücadele etti. İstanbul temsilcisi ortalama 83.5 sayı üretirken potasında 73 sayı gördü ve 36.5 ribaund, 22 asist ortalamaları tutturdu.  Yeşil-beyazlı ekip Lig tarihinde 10 kez karşı karşıya geldiği rakibine karşı henüz galibiyeti  bulunmazken, Bugünkü  maçta Ernest Bremer 11 sayı ürettiği takdirde ligimizdeki 500. sayısına ulaşmış olacak.

Torku Konyaspor  sezonun 3. hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacağı maç öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi.  Oyuncular ve teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri  ile birlikte Ekrem Coşkun tarafından verilen öğle yemeğinde bir araya geldi. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte takımda morallerin yüksek olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.