Potada yaralar sarılacak

Potada yaralar sarılacak

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 11.haftasında evinde Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak olan Torku Konyaspor, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 11.haftasında evinde Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak olan Torku Konyaspor, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Aziz Bekir yönetiminde yapılan antrenmanlarda yeşil-beyazlılar daha çok hücum ağırlıklı çalışıyor. Büyükçekmece maçında takımın gösterdiği performanstan memnun olan Boşnak antrenör, öğrencilerini zorlu Karşıyaka maçına motive ediyor. Bekir, Karşıyaka’nın çok iyi bir takım olduğunu ama yenilmeyecek bir takım olmadığını söyledi. Torku Konyaspor’da geçtiğimiz hafta oynanan güzel basketbol zorlu maç öncesi taraftarları umutlandırıyor. Kartal zorlu müsabakayı kazanarak 5 maç sonra galibiyetle tanışmak hedefinde.

TRANSFER YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Torku Konyaspor Basketbol da oyun kurucu transferi konusunda görüşmeler sürüyor. Yeşil-beyazlılar 2 oyuncu üzerinde yoğunlaşıyor. Kartal’ın Darius Washington ile yine deneyimli bir Amerikalı oyuncu ile temas halinde. Torku Konyaspor bu iki oyuncudan birini kadrosuna katmak hedefinde. Başantrenör Aziz Bekir’de yönetimden bir an önce transferin yapılmasını istedi. Torku Konyaspor Basketbol, pazartesi günü evinde oynayacağı Pınar Karşıyaka maçına yeni yabancı oyuncusuyla çıkmayı planlıyor.

Öte yandan, Torku Konyaspor Basketbol da beklenen performansın çok altında kalan Johndre Jefferson’da bir müddet daha sabır gösterilecek. Amerikalı pivotun önümüzdeki birkaç maçta göstereceği performans takımdaki kaderini belirleyecek. Jefferson’un düşük performansını sürdürmesi durumunda takımdan gönderilmesi bekleniyor. Son 3 maçta sadece 12 sayı atan Johndre Jefferson ligde 6,7 sayı ve 4,4 ribaund ortalaması ile mücadele ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.