Potada teşvik turnuvası sürüyor

Potada teşvik turnuvası sürüyor

Yerel Lig öncesi gençler ve büyüklerde yapılan Basketbol Teşvik turnuvası sürüyor. Bu maçların Kurban bayramına kadar süreceğini belirten İl Temsilcisi S.Alper Arıkoğlu, “Teşvik turnuvasının amacı, takımlarımızın son durumunu görmek ve hakemlerimizi

 Ayrıca yerel lig başlayıncaya kadar, herkesin hazır hale gelmesini istiyoruz. Gençlerde ve büyüklerde kulüplerin göstermiş olduğu ilgiden çok memnunum. Oyuncular da fedakarlık yaparak, takımlarını yalnız bırakmıyor. Geçtiğimiz günlerde Konya’da gerçekleştirilen Avrupa şampiyonası elemelerinin büyük katkısı oldu. Yakın bir zamanda başka büyük organizasyonlar da Konya’ya verilecek. Federasyon buradaki ilgiden son derece memnun kaldı. İnşallah, basketbol sporu Konya’da gerçek değerini bulacak” dedi.
Arıkoğlu, bu sezon Bölgesel Lig’de sadece Selçuklu Belediyespor’un olacağının altını çizerek, “Bölgesel Lig’de Konya’yı bu sezon sadece Selçuklu Belediyespor temsil edecek. Gönül isterdi ki, birkaç takımla birden bu ligde yer alalım. Ancak, bunlar maddi şartlara bağlı. Her sezon biraz daha artan maliyetler, takımların belini büküyor. Masrafları karşılamak zorlaşıyor. O nedenle de, takımlar sadece yerel ligde mücadele etmek zorunda kalıyor” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.