Potada İlk sınav

Potada İlk sınav

Geçtiğimiz hafta maçı ertelenen Torku Konyaspor Basketbol Kulübü bugün ilk maçında seyircisi karşısına çıkacak. Royal Halı Gaziantep’i konuk edecek yeşil-beyazlı ekibin zorlu maçı saat 16.00’da başlayacak. Mücadele Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oyn

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor’un yeni sezonun ilk haftasında ülkemizde yaşanan üzücü olaylar sonrasında ilan edilen 3 günlük yas nedeniyle Anadolu Efes ile oynayacağımız maç ileriki bir tarihe ertelenmişti. Bu nedenle ilk haftayı maç yapmadan geçen yeşil-beyazlı ekip  ligin ikinci haftasında  bugün saat 16:00’da Konya’da Royal Halı Gaziantep ile karşılaşacak. TBF TV üzerinden canlı yayınlanacak bu maçı Zafer Yılmaz, Ersan Ergüler, Serhat Büker hakem üçlüsü yönetecek.    

4 MAÇIN 3’DEN GALİP AYRILDI

Torku Konyaspor Lig tarihinde 4 kez karşı karşıya geldiği ve 3 kez mağlup ettiği rakibi yeni sezonun ilk maçında Darüşşafaka Doğuş ile karşılaştı ve Gaziantep’te oynadığı bu maçı 53-59’luk skorla kaybetti. Jawad Williams 23 sayı-6 ribaundluk performansı ile ilk haftada takımının en dikkat çeken ismi olarak istatistiklerde yer aldı.

Yeni sezonda Selçuklu Spor Salonu’nda taraftarı ile ilk kez buluşacak Torku Konyaspor’da hedef galibiyet.  Basketbolseverler  yeşil-beyazlı takımın bu maçını fiyatı 10 TL olarak belirlenen biletleri alarak takip edebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.