Potada hedef galibiyet

Potada hedef galibiyet

Türkiye Basketbol 1.Lig’inin 4.haftasında Selçuklu Basket bugün deplasmanda Artvin Belediyespor’a konuk olacak.

Türkiye Basketbol 1.Lig’inin 4.haftasında Selçuklu Basket  bugün deplasmanda Artvin Belediyespor’a konuk olacak. Saat 17.00’de başlayacak mücadele Artvin Çoruh Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak. Kartallar, rakibini yenerek ilk deplasman galibiyetini alıp çıkışını sürdürmek istiyor.

DÜN SON ANTRENMANINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çarşamba günü Trabzon’a giden ve bir gün konaklayan Selçuklu Basket dün Artivin’e gitti. Maçın oynanacağı spor salonunda son antrenmanını gerçekleştiren Kartallar maç saatini beklemeye başladı. Ligde oynadığı 3 maçın 2’sinde sahadan galibiyetle ayrılan Selçuklu Basket, bugün oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılarak puanını 5’e yükseltmek istiyor. Kartallar, Artvin’i yenerek ilk deplasman galibiyetini almak istiyor. Artvin Belediyespor ise 3 maçta aldığı 1 galibiyet 2 mağlubiyetle 4 puanla 11.sırada yer alıyor.

4.HAFTANIN PERDESİ BUGÜN AÇILACAK

Türkiye Basketbol 1.Lig’inde bugün oynanacak 3 maçla 4.haftanın perdesi açılacak. Ligde bugün; Artvin Belediye - Selçuklu Basketbol, Düzce Belediye - Edirne Spor ve Yalova Belediye - Karesi Spor maçları oynanacak. Yarın ise; Final Spor- Manisa Büyükşehir Belediye, Petkim Spor - Ankara Dsi, Mamak Bld. Yeni Mamak Spor - Sigortam.Net İtü Bb ve Akhisar Belediye – Bursaspor maçları oynanırken Pazar günü ise Bandırma Kırmızı - Ogm Ormanspor    karşılaşması oynanacak.

SELÇUKLU BUGÜN ARTVİN’DE KALACAK

Selçuklu Basket bugün oynayacağı Artvin Belediyespor maçının ardından Konya’ya dönemeyecek. Uçak seferi olmadığı için bir gece daha Artvin’de konaklayacak Kartallar cumartesi günü Trabzon’a giderek İstanbul aktarmalı olarak Konya’ya dönüş yapacak.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.