Potada hedef 3'te 3 yapmak

Potada hedef 3'te 3 yapmak

Torku Konyaspor Basketbol’da, Rönesans TED maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürerken, yönetici Mustafa İbalı, TED karşısında galibiyet serilerini 3 maça çıkarmak istediklerini söyledi

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol, deplasmanda oynayacağı Rönesans TED Ankara Kolejliler maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün ve yarın yapacağı çalışmayla hazırlıklarına nokta koyacak. Kartallar cumartesi günü Ankara’ya giderek kampa girecek. Yeşil-beyazlı takımın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İbalı, Rönesans TED Ankara Kolejliler maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

LİG ZORLU BİR MARATON

Yeni sezona iyi bir başlangıç yaptıklarına değinen Mustafa İbalı şunları söyledi. “Deplasmanda Fenerbahçe, evimizde Muratbey Uşak Sportif maçlarını kazanarak 3 karşılaşmadan 2 galibiyet çıkarttık. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz yeni sezona bizleri güldüren sonuçlar alarak iyi bir başlangıç yaptılar. Lig çok zorlu bir maraton. Bu uzun soluklu yarışta pazar günü Ankara’da Rönesans TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacağız. Rakibimiz kendi sahasında kazanmak isteyecektir. Biz de galibiyet serimizi üçe çıkartmak için mücadele edeceğiz. Umarım sevinen taraf biz oluruz”.

BU TAKIMA DESTEK LAZIM

Torku Konyaspor Basketbol takımının daha çok desteği hak ettiğini de sözlerine ekleyen Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İbalı, “Evimizde 2 maç oynadık ve bu iki müsabakada da salonumuz maalesef dolmadı. Bu takım hem maddi, hem de manevi desteği fazlasıyla hak ediyor. Umarım gelecek haftalarda yapılacak değerlendirmelerde böyle cümleler kurmak yerine bize verilen desteğe teşekkür ediyor oluruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.