Potada  düşüş engellenemiyor

Potada düşüş engellenemiyor

Torku Konyaspor Basketbol son 5 haftada oynadığı maçlardan yenilgi ile ayrılarak büyük bir düşüş yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip sezon başında aldığı 3 maçlık seri galibiyetle taraftarlarını umutlandırmıştı ancak bu çıkış çok fazla sürmedi

Spor Toto  Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol’un ligdeki düşüşü bir türlü engellenemiyor. İlk haftalarda iyi bir görüntü çizen ve üst üstte 3 maçtan galip gelen yeşil-beyazlı ekip son haftalarda taraftarlarını üzüyor.  Torku Konyaspor ligde oynadığı son 5 maçtan da yenilgiyle ayrıldı. Düşme korkusunu iyiden iyice hisseden Torku Konyaspor, önümüzdeki hafta evinde ligin güçlü ekiplerinden Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak.

BRAZELTON’UN MEVKİİNE OYUNCU ARANIYOR

Torku Konyaspor’da bir önceki hafta kadro dışı bırakılan Tyron Brazeltondan boşalan oyun kurucu mevkiine yapılacak transfer için çalışmalar devam ediyor.   son saniye üçlüğü ile kaybedilen Büyükçekmece mücadelesinde  5 yabancı ile oynayan Konyaspor bu hafta içerisinde kadrosuna yabancı bir oyun kurucu takviyesi yapmayı planlıyor. Torku Konyaspor bu noktada daha önce Galatasaray ve Olin Edirne formalarını giyen Darius Washington ile görüşmelerine devam ediyor. Yeşil-beyazlılar Washington ile anlaşamaması durumunda alternatif isimlere yönelecek.

BRAZELTON’UN YOKLUĞUNDA  BREMER YORULDU

Torku Konyaspor Demir İnşaat Büyük çekmece maçında 5 yabancı ile oynadı. Temsilcimiz Tyrone Brazelton’u takımdan gönderirken oyun kurucu olarak oynayan Bremer büyük zorluk yaşadı. Maçta 

Konyaspor’da Merthan Mutlu’da erken faul problemine girerken tek oyun kurucu olarak JR Bremer kaldı. Bremer sadece 30 saniye dinlenebildi ve maçta 39 dakika 30 saniye mücadele etti. Amerikalı oyuncu maçı 6 sayı 4 ribaund ve 9 asist ile tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.