Portekiz yolculuğu bugün

Portekiz yolculuğu bugün

Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda Türkiye’ye temsil edecek olan İsmail Kaya Lisesi bugün Portekiz’e gidiyor. Konya’nın gururu olan gençler Braga’dan madalya ile dönmek istiyor

Konya Şampiyonu İsmail Kaya Lisesi Portekiz’de yapılacak olan Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası için bugün İstanbul’a gidecek. Temsilcimiz buradan da Portekiz’e geçecek.10 gün sürecek olan turnuva boyunca Türkiye’yi temsil eden kız ve erkek takımları Portekiz’in Braga şehrinde konaklayacak.

25-31 Mart tarihlerinde Portekiz’de yapılacak Liselerarası Hentbol Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Selçuklu Özel İsmail Kaya Lisesi’nin grubu belli oldu. 4 Grupta 24 takımın mücadele edeceği şampiyonada Türkiye adına mücadele edecek olan Selçuk Özel İsmail Kaya Lisesi, A Grubu’nda mücadele edecek. Danimarka, Çek Cumhuriyeti, İsveç, Bulgaristan ve İran takımlarıyla karşılaşacak olan takımımızda hedef şampiyonluk. Bugün Portekiz’e hareket edecek olan Selçuklu Özel İsmail Kaya Lisesi’nde önemli bir eksik bulunmuyor.
Dün İsmail Kaya Lisesi Konferan Salonu’nda bir basın toplantısı düzenleyen okul yönetimi turnuva hakkında basına bilgi verdi. Toplanyıya Konya İl Milli Eğitim Müdür Halil Şahin, İsmail Kaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başklanı Ahmet Koçanoğlu ve Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz’da katıldı. Oyunculara başarılar dilenen toplantıda takım kaptanı Mert’te amaçlarının iyi bir derece ile dönmek olduğunu ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Selçuklu Özel İsmail Kaya Lisesi Hentbol Takımı’nın Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil edeceğine inandığını ifade ederek, “Takımımız Türkiye’deki şampiyonada başarılı sonuçlar alarak şampiyon oldu ve Türkiye’yi Portekiz’de temsil etme hakkı kazandı. Elde edilen bu başarı hafife alınacak bir başarı değildir. Kendilerine Portekiz’de başarılar diliyor ve Türkiye’ye en iyi sonuçları alarak döneceklerine inanıyorum” dedi.
Sporcuların başarısıyla gurur duyduklarının altını çizen Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz da “Yedi yıl önce Selçuklu Belediyespor Kulübü yaz spor okullarıyla hentbola başlayan sporcularımız şimdi Türkiye’yi uluslar arası müsabakada temsil edecek. Bu süre içinde sayısız başarı yakalayan hentbolcularımız ve teknik heyet kendilerine olan güvenimizi boşa çıkarmamış oldu. Sporcularımızın Portekiz’den Dünya Şampiyonu olarak dönmesini arzu ediyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.