Poljac’tan güzel haberler 


Poljac’tan güzel haberler 


Geçirdiği trafik kazası sonrasında ameliyat edilen ve hayati tehlikeyi tamamen atlatan, rehabilitasyon ve fizik-tedavisi için TFF'nin girişimleri sonucu temin edilen ambulans uçak ile ülkesi Norveç'e gönderilen Poljac’tan Türkiye’ye ve Konya&#

 Kazadan sonra kendisine gösterilen ilgiye çok sevindiğini söyleyen Poljac,   “Konyaspor yöneticileri ve oyuncu arkadaşlarım başta olmak üzere bana büyük ilgi gösteren ve bugün hayatta olmamda en büyük emeği geçen Türk doktorlara teşekkür ederim. Ayrıca büyük bir duyarlılık ve nezaket göstererek beni ülkeme özel ambulans uçakla gönderen Türkiye Futbol Federasyonu'na da şükran borçluyum. Geçirdiğim kazadan sonra durumumun ne kadar ciddi olduğunu biliyorum ama ben ümidimi yitirmedim. İyileşmek için çok azimli olacağım” dedi.

Baba Branimi Poljak ise Türkiye'de oğluna gösterilen ilgiden büyük memnunluk duyduklarını ve ailece çok duygulandıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Oğlumun geçirdiği kazadan sonra felç olması bizi çok üzdü. Ama ümidini yitirmedi. O daha çok genç. Futboldaki azmi gibi mücadele ederek iyileşeceğine inanıyoruz. Kendisiyle röportaj yapmak isteyen çok gazeteci var ama birebir konuşmak istemediği için telefonlarına ben bakıyorum. Ailesi olarak onun rahatsız edilmesini istemiyoruz.”
Norveç'e döner dönmez genç oyuncunun tedavisini üstlenen doktorlar da, iyimser olduklarını, Branimir Poljak'ın iyileşme şansı bulunduğunu belirttiler. Norveçli doktorlar, “Branimir psikolojik ve fiziksel olarak oldukça güçlü. Şimdi onu ayaklarının üzerine kaldırmak için uğraşacağız“ dediler. Branimir Poljak'ın aynı araçta bulanan kardeşi Mario'nun durumunun daha iyi olduğu, ancak boynundaki ağrılarının devam ettiği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.