Poljac'tan Fenerbahçe maçı öncesi değerlendirme!

Poljac'tan Fenerbahçe maçı öncesi değerlendirme!

Geçirdiği trafik kazası sonrası sakatlanarak futbol hayatı sona eren Torku Konyaspor’un eski futbolcusu Branimir Poljac, Konya’ya geldi.

Geçirdiği trafik kazası sonrası sakatlanarak futbol hayatı sona eren Torku Konyaspor’un eski futbolcusu Branimir Poljac, Konya’ya geldi. Konyaspor’un Hırvat asıllı Norveç vatandaşı eski futbolcusu Branimir Poljac dün akşam saatlerinde Konya’ya geldi.2010 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını tekerlekli sandalye ile geçirmek zorunda kalan futbolcuyu çok sayıda Konyaspor taraftarı havaalanında karşıladı.Poljac'a bugün Fenerbahçe maçı öncesi Büyükşehir Arena'da ufak bir program düzenlenmesi bekleniyor.

resim-043.jpg

FENERBAHÇE ZOR RAKİP

Konyaspor'da oynadığı dönemde yaptığı kaza sonucu futbo yaşantısı sonlanan Konya'ya gelen Poljac, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Poljac, Konya'yı ve Konyaspor'u özlediğini dile getiren Poljac, "Konya'yı çok özledim. Konya halkını çok özledim. Her gün Konyaspor'da oynama hayali kuruyordum. Her gün Konyaspor aklıma geliyordu. Konyaspor taraftarını unutamadım" dedi. Zorlu Fenerbahçe maçını değerlendiren Poljac, "Fenerbahçe, çok zorlu bir rakip. Bende Fenerbahçe'ye karşı forma giydim hatta gol attım. Konyaspor bu maçta yenilmeyeceğini düşünüyorum. 0-0 veya 1-0 Konyaspor maçı kazanır" ifadelerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

resim-013.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.