Polisten Kaçan Şüpheli Sürücü, E-5’i Birbirine Kattı

Polisten Kaçan Şüpheli Sürücü, E-5’i Birbirine Kattı

Bahçelievler’de güven timlerinin motosikletine çarparak kaçan şüpheli sürücü, E-5 Karayolu'nu birbirine kattı. Şüphelinin peşini bırakmayan polis, Okmeydanı’nda kaçan otomobilin lastiklerine ateş etti. Araçtan çıkarılarak asfalta...

Bahçelievler’de güven timlerinin motosikletine çarparak kaçan şüpheli sürücü, E-5 Karayolu'nu birbirine kattı. Şüphelinin peşini bırakmayan polis, Okmeydanı’nda kaçan otomobilin lastiklerine ateş etti. Araçtan çıkarılarak asfalta yatırılan şahıs, kelepçelenerek gözaltına alındı.

İddialara göre kovalamaca Bahçelievler’de başladı. Bir otomobilden şüphelenen güven timlerine bağlı motosikletli polisler aracı durdurmak istedi. Araç durmadı ve önünü kesen polis motosikletine çarptı. Hızla olay yerinden uzaklaşan otomobil seyir halindeki diğer araçlara da çarparak Boğaziçi Köprüsü istikametine doğru E-5 Karayolu'nda kaçmaya başladı. Şüpheliyi yakalamak için güven timleri seferber oldu. Kovalamacaya resmi polisler de dahil oldu. Okmeydanı’na kadar kaçan şüpheli otomobile, burada polisler tarafından ateş açıldı. Aracın lastiklerine ateş edildikten sonra daha fazla kaçamayan otomobil, Okmeydanı metrobüs durağının bulunduğu mevkide durduruldu. Polisler şahsa silah doğrultarak araçtan inmesini istedi. 10 dakika boyunca şüpheli araçtan inmeyince otomobilin ön camı kırıldı. Araçtan indirilen şahıs güven timleri tarafından yere yatırılarak elleri arkadan kelepçelendi. Resmi polis aracına bindirilen şahıs, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Söz konusu kovalamaca sebebiyle E-5 Karayolu Kadıköy istikametinde yoğun trafik oluştu. Polis ekipleri trafiği kontrollü şekilde sağlamaya çalıştı. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından kurşunlanan araç otoparka çekildi.

Olayın görgü tanığı bir motosiklet sürücüsü Dursun Türker, "İki tane arabaya çarptığını gördüm. Kaçıp gidiyordu. Polis bir kaç kez uyardı. Dinlemedi. En sonunda lastiklere ateş açtılar. Sıkıştırdılar ve yakaladılar. Ben de yardım ettim polislere." ifadelerini kullandı.

İsminin Nurettin A. olduğu öğrenilen şüpheli şahısın, hakkında evrakta sahtecilik ve bilişim suçlarından dolayı yakalama kararı olduğu bildirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.