Polisler PKK operasyonunda önemli rol oynamıştı

Polisler PKK operasyonunda önemli rol oynamıştı

Hatay'da 6 asker ve 4 polisi şehit eden terör örgütü PKK'nın Amanoslar Timi'ni çökerten polis ekibine bugün operasyon düzenlendi... O polisler şimdi gözaltında...

Yolsuzluk ve Rüşvet, Selam Tehvid, KCK ve Ergenekon ve Askeri Casusluk  soruşturmalarında görev alan emniyet mensupları "algı operasyonları" ile tek tek gözaltına alınıyor.

Bu operasyonlarda görev alan poliserlere yönelik 22 Temmuz'da sahur vaktinde başlayan operasyonlar devam ediyor.

Bugün de Antalya'da daha önce PKK'nın Amanons yapılanmasını çökerten polisler gözaltına alındı.

Bu gözaltılar, iki gün önce Sözcü Gazetesi'ne konuşan Eski İstihbarat Dairesi Başkanı Ömer Altıparmak'ın sözlerini hatırlattı.

Altıparmak, Öcalan'ın kendisini ziyarete gelen milletvekillerine, kendisi ile görüşen heyetin PKK'ya operasyon yapan ekibin görevden alınacağını söylediğini ve bunun kayıtlara girdiğini kaydetmişti.

Bugün Antalya'da gözaltına alınan polislerin de 2010 yılında 6 asker, 4 polisi şehit ettikleri belirlenen PKK’lı 7 teröristin yakalandığı operasyona imza atan polisler olduğu ortaya çıktı...

YAKALANAN PKK'LILARDAN BİRİSİ İSRAİL AJANI ÇIKMIŞTI

O dönemde Yeni Şafka'ın yaptığı habere göre o polislerin yakaladıkları PKK'lılardan birisinin İsrail ajanı olduğu da ortaya çıkmıştı. O PKK'lılar 7 askeri şehit etmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum