Polis, Plaza Hırsızını Kafasındaki İzden Belirledi

Polis, Plaza Hırsızını Kafasındaki İzden Belirledi

Mersin'de polis ekipleri plazadan hırsızlık yapıp izini kaybettirdiğini düşünen şüpheliyi başka bir yerde yine hırsızlık yapınca güvenlik kamerasına yansıyan kafasındaki izden belirledi.    İl Emniyet Müdürlüğü...

Mersin'de polis ekipleri plazadan hırsızlık yapıp izini kaybettirdiğini düşünen şüpheliyi başka bir yerde yine hırsızlık yapınca güvenlik kamerasına yansıyan kafasındaki izden belirledi.

    İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Yenişehir ilçesindeki bir evde dün meydana gelen hırsızlık olayında M.O. (18) ve U.T.(26) isimli iki şüpheliyi evden çaldıkları bilgisayar ve cep telefonu ile birlikte kaçarken yakaladı.

    Şüpheliler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bu sırada şüphelilerin karıştıkları başka hırsızlık olayının olup olmadığını araştıran ekipler, 10 Haziran'da Akkent Mahallesi Uzman Plaza'nın birinci katında gece yarısı meydana gelen hırsızlık olayının güvenlik kamerası görüntülerini de inceledi. Hırsızlık şüphelisinin daireye tırmanırken ve inerken güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan kafasındaki belirgin izin, M.O.'nun kafasındaki izle aynı olduğunu tespit edildi. M.O.'nun 4 ay önce Akkent Mahallesi'ndeki plazanın birinci katında pencereden girerek bilgisayar hırsızlığını gerçekleştiren şüpheli olduğu anlaşıldı.

    Emniyetteki sorguları tamamlanan M.O. ve U.T. adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken görüntü alan basın mensuplarına küfrederek tepki gösterdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.