Polis Merkezinde Bıçaklı Kavga

Polis Merkezinde Bıçaklı Kavga

Beyoğlu'nde bir polis merkezinde çıkan kavgada 2 kişi bıçaklandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi. Kavganın aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıktığı belirtiliyor. Olay, Taksim Polis Merkezi'nde saat...

Beyoğlu'nde bir polis merkezinde çıkan kavgada 2 kişi bıçaklandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi. Kavganın aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıktığı belirtiliyor.

Olay, Taksim Polis Merkezi'nde saat 14.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, gözaltına alınan şüpheliler arasında henüz bilenmeyen bir sebepten kavga çıktı. Polis merkezinde çıkan kavgada taraflar bıçak kullandı. Kavgada şüphelilerden birinin bacağına, diğerinin ise koluna bıçak saplandı. Bıçaklı kavgada yaralanan şahıslar için olay yerine ambulans çağrıldı. Sağlık ekipleri polis merkezine girerek, yaralıları sedye ile ambulansa taşıdı. Hasteneye sevk edilen yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Ayrıca, şahısların bıçağı polis merkezine nasıl soktukları da araştırılıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.