Plisnic haftanın en değerli beşinde

Plisnic haftanın en değerli beşinde

Torku Konyaspor’un başarılı oyuncusu Vajna Plisnic Türk Telekom maçındaki 27 sayılıkı performansı ile 13. Haftanın en değerli beşinde kendisine yer buldu.

Torku Konyaspor’un başarılı oyuncusu Vajna Plisnic Türk Telekom maçındaki 27 sayılıkı performansı ile 13. Haftanın en değerli beşinde kendisine yer buldu.  Basketbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden haftanın en değerli beşiyle ilgili yapılan açıklamalarda Vajna Plisncile ilgili şu ifadelere yer verildi, “Haftanın en dikkat çekici performanslarından biri de Konya'dan geldi. Torku Konyaspor, Türk Telekom engelini 79-61 gibi rahat bir skorla aşarken, Plisnic kendi adına sezonun en iyi maçını çıkardı. Tecrübeli forvet, 12'de 8 iki sayı, 8'de 8 serbest atış isabetleriyle 27 sayıya ulaşıp 4 de ribaund alarak takımına en fazla skor katkısı sağlayan oyuncu olurken, ligde de haftanın en skorer oyuncusu unvanını Michael Roll ve Courtney Fortson'la paylaştı”

SEAN WİLLAMS BLOKLARINA DEVAM EDİYOR

Torku Konyaspor’un blok kralı  Sean Williams 13. haftada oynanan Türk Telekom maçında da bloklarına devam etti. başarılı oyuncu yaptığı 2 blokla haftanın istatistiklerinde 2. sırada yer aldı. Sean’ı önünde ise  4 blokla Galatasaray Odeabank’tan Joey Dorsey lider oldu.   

YÖNETİM DEN ANLAMLI ZİYARET

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkanı Hakan Faydasıçok ve Genel Sekreter Atilla Sinacı, kas hastalığı bulunan Emrah Savsar’ı evinde ziyaret ederek, forma hediye etti.

Başkan Hakan Faydasıçok, doğuştan kas hastalığı nedeniyle solunum cihazıyla yaşamak zorunda olan 27 yaşındaki Emrah Savsar’a gerçekleştirilen ziyaret sırasında takım oyuncularının imzalarının bulunduğu yeşil-beyazlı formayı kendisine hediye etti.

Emrah Savsar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine hediye edilen imzalı forma için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.