Play-Off’a kalacağız

Play-Off’a kalacağız

Konyasporlu futbolcular, Adanaspor beraberliğine rağmen, yeşil-beyazlı ekibin Play-Off’a kalacağını ve süper lige yükseleceğine inandıklarını söylediler. Kartal’da Samsunspor hazırlıkları dün başladı

Geçtiğimiz hafta boluspor’u deplasmanda yenerek umutları yeşerten, ancak cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Adanasporla berabere kalarak taraftarlarını birkez daha hayal kırıklığına uğratan Konyaspor’da yüzler gülmezken, yeşil-beyazlı ekibin futbolcuları umut dağıtmaya devam etti. Eser, Haluk ve Ufukhan, yeşil-beyazlı ekibin play-off’a kalacağını ve oradan da süper lige yükseleceğine inandıklarını söylediler. Yeşil-beyazlı ekibin mutlaka hedefine ulaşacağını ifade eden futbolcular, Adanaspor maçıyla ilgili görüşlerini de açıkladılar.

ESER: İDDİAMIZ DEVAM EDİYOR

Çok iyi mücadele ettikleri maçta Adanaspor ile berabere kaldıklarını ancak play-off iddialarından hiçbir şey kaybetmediklerini söyleyen Eser Yağmur, Ziya Doğan'ın gelişiyle birlikte her geçen gün artan performanslarını Süper Lig'e çıkartarak herkese göstereceklerini söyledi. Eser Yağmur, Adanaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede "Adanaspor ilk 2 takım arasında olabilmek için mücadele ediyor ve mutlaka kazanmak zorundaydı. İyi bir kadroya sahipler. Bizde çok iyi mücadele ettik. Çok iyi bir maç oldu. Saha içerisinde oynayanlar olarak bizler keyif aldık. İkinci yarının başından itibaren oyunun temposunu kontrol ettik. Gol bulmak için çok çalıştık. Çok tempolu bir maç olunca sonlara doğru yorulduk. Pozisyonlara girdik, iyi pas yaptık, mücadele ettik. Adanaspor ofansif bir futbol oynadı. İçeride dışarıda fark etmiyor artık takımlar için. Ama bir tane dışında pozisyon bulamadı. Daha çok pozisyona giren ve oynayan taraf bizdik. Şanslı değildik. İki topumuz direkten döndü. Girebilirdi de. Ama şöyle iyimser olmalıyız. Burada girmeyen toplarımız play-off maçlarında girsin. İyi mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim günden güne performansımız artıyor. Futbol anlayışımızda değişiyor. İçeride tabiki kazanmak isterdik. Ama mağlup olmadık. Onun için alınan 1 puanda kötü değil. Bu mücadele ve oyunumuzla rahatlıkla play-off'a kalacağız. Oradan da sezon başı hedefimiz olan Süper Lig'e yükseleceğimize inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HALUK: BİZ BU İŞİ BAŞARACAĞIZ

Galibiyet için çıktıkları Adanaspor maçının özellikle ikinci yarısında baskılı oynadıklarını ve 3 puanı alabilecek pozisyonlar bulmalarına rağmen bunlarda direkleri geçemediklerini belirten kaleci Haluk Tanrıseven, Konyaspor'un Süper Lig hedefine play-off'tan ulaşacağına takım olarak inandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Haluk Tanrıseven, "3 puan  alamadığımız için üzgünüz ama en azından kaybetmedik. Alınan 1 puanda iyi diye düşünüyorum. Play-off için avantajımız hala devam ediyor. İki bölümlü bir maç oldu. İlk yarı Adanaspor daha etkili oynadı. Biz ikinci yarının özellikle ilk 30 dakikalık bölümünde çok baskılı oynadık. Mehmet Şen'in direkten dönen 2 şutu, Mehmet Ayaz'ın pozisyonu var. Bunları değerlendiremedik. Ligin ilk yarısı ile kıyaslarsak ikinci devre oynadığımız maçlarda gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Ama bu pozisyona girme yönünde değil pozisyonları sonuçlandıramama yönünde. 3-4 tane net pozisyonumuz var ama atamadık. Alınan 1 puan ligin son 3 haftasına girdiğimiz dönemde play-off yolunda iyidir diye düşünüyorum. Biz avantajımızı en iyi şekilde kullanarak Konyaspor'u ilk 6'dan Süper Lig'e taşıyacağımıza inanıyoruz. Buna inancımız Hüsnü hoca ile başladı, Ziya hoca ile de devam ediyor. İnşallah sezon sonunda mutlu sona giden yolda ipi göğüsleyeceğiz. Bu kadro buna inanıyor. Hocamızda her gün bize bu konuda destek oluyor. Biz bu işi başaracağız" dedi.

UFUKHAN: HAKETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ

Adanaspor karşısında ikinci devre neredeyse tek kale oynadıklarını ve iyi mücadelelerini galibiyetle taçlandırmayı çok istemelerine rağmen direkleri geçemediklerini söyleyen Ufukhan Bayraktar ise Konyaspor'u play-off'tan Süper Lig'e taşıyacaklarına olan inançlarından birşey kaybetmediklerini söyledi. Açıklamasına "Zor bir maç oldu. Kazanmamız gereken bir maçtı" sözleriyle başlayan Ufukhan Bayraktar, "Rakiplerimizle play-off yolunda puan farkını açmak istiyorduk. İyi oynadık, iyi mücadele ettik. Bunun için tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. İlk yarı ortada bir maç oldu. İkinci yarı neredeyse tek kale oynadık. İki topumuz direkten döndü. Bir şanssızlıktır gidiyor. Ama biz bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Ve Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e çıkartacağız. Buna tüm takım olarak inanıyoruz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.