Play-Off niyetine

Play-Off niyetine

Lig’deki ilk iki umudunu yitiren Konyaspor, play-off’a kalabilmek için bugün saat 14.30’da Hacettepe ile karşılaşacak. TV’den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Balıkesir’den Aytekin Durmaz yönetecek

Konyaspor, Hacettepe karşısında.  Ligde ilik iki umutlarını kaybeden ve hedefi play-off’a çeviren Kartallar, bugün düşme hattında yer alan takımlardan Hacettepe ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç  saat 14.30’da başlayacak ve Aytekin Durmaz yönetecek. Durmaz'ın yardımcılıklarını Şeref Basmacı ve Erkan Akbulut yaparken, maçın dördüncü hakemi Serdar Sözlevi. Yayıncı kuruluşun programı gereğince, bugün Konyaspor-Hacettepe ve yarın ise Altay-Giresunspor karşılaşması D-Smart’tan naklen yayınlanacak.

Ligde 7 haftalık aradan sonra Kocaelispor’u yenerek kendisine gelen ve 3 puanla birlikte moral kazanan Konyaspor, bugün de seyircisinin vereceği destekle Hacettepe’yi devirerek galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Ligde kalan 6 maçta puan kaybına tahammülü olmayan yeşil-beyazlılyar’da, Hacettepe maçının taktik çalışması önceki gün gerçekleştirildi. Teknik adamların genelde kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptırdığı antrenmanda futbolcuların hırslı olması dikkat çekti.. Takım aynı gün akşam da tesislerde kampa girdi.
Kartallar, dün de Tatlıcak tesislerinde ter atarak Hacettepe maçının hazırlıklarını tamamladılar. Temsilcimizde, sakat olan Koray, Uğur Akdemir, Cuma günü akşam saatlerinde trafik kazası geçiren Poljac bugünkü maçta forma giyemeyecek. Serhat’ın ise muhtemelen 18 kişilik kadroya girmesi bekleniyor. Kart cezasını tamamlayan Görkem ve  Da Silva ise bu hafta takımdaki yerlerini alacaklar.
Konyasporlu taraftarlar, bugün Hacettepe maçını VİP tribününden 60, kapalı tribünden 20, diğer tribünlerden ise 1 YT ödeyerek izleyebilecekler. Konyaspqor, bugün sahaya muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Haluk- Ömer, Ufukhan, Volkan, Ramazan- Erdal, Zafer, Yusuf, Da Silva- Eser, Ferdi. 
HACETTEPE İLE 6. RANDEVU
Konyaspor eski adıyla Gençlerbirliği Oftaş yeni adıyla Hacettepe ile ligde 6.randevuya çıkacak. Turkcell Süper Lig'de 4 kez karşılaşan iki takım arasında 2007-2008 sezonunun ilk yarısında Ankara'da 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçı temsilcimiz 90.dakikada Veysel Cihan'ın attığı golle 1-0 kazanmış, Konya'da oynanan karşılaşma ise 1-0 konuk ekibin üstünlüğüyle sona ermişti. 2008-2009 sezonunun ilk devresinde Ankara'da oynanan mücadele ise Konyaspor 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen Veysel ve Serhat Akyüz'ün golleriyle 2-1 öne geçmişti. Konya'daki karşılaşmayı ise yeşil-beyazlılar 2-0'lık skorla kazanmıştı. Konyaspor, Hacettepe ile Bank Asya 1.Lig'de oynadığı son maçını ise deplasmanda 1-0'lık skorla kazanmıştı. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 5 maçta rakibine 4-1'lik üstünlük sağlayan yeşil-beyazlılar, 6 gol atarken kalesinde 2 gol gördü.
AYTEKİN DURMAZLA 11. MAÇ
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Konyaspor-Hacettepe maçında görevlendirilen Aytekin Durmaz, yeşil-beyazlı ekibin daha önceki 8'i Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası 1'i de Bank Asya 1.Lig olmak üzere 10 kez maçını yönetti. Balıkesir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Aytekin Durmaz, temsilcimizin geçtiğimiz sezon Süper Lig'de iç sahada 3-2 kazandığı Ankaragücü, deplasmanda 2-1 galip tamamladığı Hacettepe  ve yine deplasmanda 1-0 yendiği Trabzonspor karşılaşmalarında görev yaptı. Durmaz, 2009-2010 sezonunun 22.haftasında deplasmanda oynanan ve 0-0 sonuçlanan Kartalspor maçını da yönetti. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda bugün saat 14:30'da başlayacak Konyaspor-Hacettepe Bank Asya 1.Lig 29.hafta karşılaşmasında Aytekin Durmaz'ın yardımcılıklarını Isparta'dan Şeref Basmacı ve İstanbul'dan Erkan Akbulut yaparken, maçın dördüncü hakemi Balıkesir'den Serdar Sözlevi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.