Pınarbaşı Muhtarlığına Bilgisayar Desteği

Pınarbaşı Muhtarlığına Bilgisayar Desteği

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi'nin muhtarlıklara teknoloji desteği sürüyor. Başkan Mustafa Dündar, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Koçum’a bilgisayar verdi. Osmangazi’de mahalle sayısının 136’ya çıktığını söyleyen Dündar,...

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi'nin muhtarlıklara teknoloji desteği sürüyor. Başkan Mustafa Dündar, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Koçum’a bilgisayar verdi.

Osmangazi’de mahalle sayısının 136’ya çıktığını söyleyen Dündar, “Muhtarlarımızın, mahalle sakinlerine hızlı ve etkin bir şekilde hizmet verebilmeleri, hem de Osmangazi Belediyesi ile daha koordineli çalışabilmeleri adına muhtarlıklarımıza teknoloji desteğimiz sürecek. Muhtarlarımız, vatandaşa en yakın birimlerimiz. Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için, onların çalışma şartlarını iyileştirmemiz gerekiyor. Bizler de, teknolojik imkanları yetersiz olan muhtarlıklarımıza bilgisayar ve yazıcı yardımında bulunuyoruz.” dedi.

Bilgisayar tesliminin ardından muhtar Koçum ile mahalleyi gezen Dündar, “Pınarbaşı mahallemiz, Bursa’nın en eski yerleşim yerlerinden birisi. Plansız ve çarpık yapılaşmadan kaynaklanan sorunların çok olduğu bir mahallemiz. Belediye olarak vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamak için, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımız sürecek.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.