"Pimi Çekilmiş Bombayı Tesise Ve Ligde Zirveye Oynar Kıvama Getirdik"

"Pimi Çekilmiş Bombayı Tesise Ve Ligde Zirveye Oynar Kıvama Getirdik"

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Karsspor'un yeni Başkanı Muherrem Yıldız takımının kullanılmayacak haldeki tesislerini tadilattan geçirdi ve tekrar hizmete sundu. Başkan tesislerin açılışında yaptığı konuşmada, bazı samimi...

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Karsspor'un yeni Başkanı Muherrem Yıldız takımının kullanılmayacak haldeki tesislerini tadilattan geçirdi ve tekrar hizmete sundu. Başkan tesislerin açılışında yaptığı konuşmada, bazı samimi dostlarının, Karsspor için 'Muharrem Yıldız'ın kucağına pimi çekilmiş bomba verildi' dediklerini aktararak, "Pimi çekilmiş bombayı tesise ve ligde zirveye oynar kıvama getirdik." dedi.

Karsspor'un Ali Gaffar Okkan Spor Tesisleri'nin açılışı Kars Valisi Günay Özdemir, Belediye Başkanvekili Ferit Yenice, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ötügen ve Kars Çimento Müdürü Yasin Sarıçamlık ve taraftarların katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Yıldız; 2 ay öncesine kadar Karsspor tesislerinde insanların yaşaması ile ilgili problemlerin olduğunu hatırlattı. Yıldız, "Hemşerilerimiz bizlere Karsspor'un kapılarına kilit vurulduğunu söyledi. Bizler, Kars'lı hemşerilerimizin, siyasilerin, atanmışların ve seçilmişlerin Karsspor'u artık yaşatıp yaşatmamayla ilgili bir tartışma içerisinde olduklarını gördük. Protokol ile birlikte Karsspor’a sahip çıkma kararı aldık." dedi.

Karar sonrası Karsspor'un faaliyetlerini yürütmesi için gerekli girişim ve ödemeleri yaptıklarını açıklayan Başkan Yıldız; bu sürüde Karsspor'a uzaktan destek olduklarını ve başkan olacağının aklından geçmediğini belirtti. Bir hafta sonu Kars ziyaretlerinde başkanlığın da kaçınılmaz olduğunu görüp kolları sıvadıklarını aktaran Yıldız, "Bugün iyi yaptığımızı görüyorum. Çünkü bu şehrin Karsspor'a ihtiyacı vardı, gençlerin ihtiyacı vardı. Bazı samimi dostlarımız, 'Muharrem Yıldız'ın kucağına pimi çekilmiş bomba verildi' dediler. Bunun farkındaydık 7 milyon TL borç vardı. Tesisler üzerinde bildiğimiz 24 ve bilmediğimiz bir o kadar daha haciz vardı. Takımın bir tane oyuncusu yoktu. Hocası yoktu. Bizimle yarenlik edecek arkadaşlarla bugün bu noktadayız." ifadelerini kullandı.

'VALİ KARSSPOR’ SAHİP ÇIKACAK'

Başkan Yıldız, yaptıkları çalışmaları aktardığı konuşmasında 'Kars'ın bir delisi ben miydim?' diye kendine sorduğunu hatırlatarak, "Karsspor’un yaşaması Muhammer Yıldız ile zor olur. Başarırız ama Muhammer Yıldız’ı yıpratmış olursunuz. Bu şehirden para kazanan insanlarımız var. Seçilmiş ve atanmışlarımız var. Hep birlikte el ele verirsek başarı kalıcı olur. Hadi gitsin boyunu görelim dememeliyiz." dedi.

Özellikle Kars Valisi Günay Özdemir'den ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'dan bu işe sahip çıkmalarını isteyen Yıldız, "Eğerki sahip çıkmayacaklarsa da bize söylesinler biz başımızın çaresine bakalım. Umutlanıyoruz ve aksi durumda tökezlemeye başlıyoruz. Ben bu işe kellemi ve servetimi koydum." diye konuştu.

Eski Kars Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın rahmetle anıldığı Ticaret Odası Başkanı Fahri Ötügen'e teşekkür edildiği programda sporcular tanıtıldı, tesisler gezildi ve toplu fotoğraf çektirildi. Kars Valisi Günay Özdemir ise yaptığı konuşmada, "Bu takımın maddi ve manevi anlamda yanındayız. Bugün burada olmamız da bunun bir göstergesidir." şeklinde konuştu.

Programda Kars'lı aşıklar ise Muharrem ayı dolayısıyla sazsız çıktıkları kürsüde Karsspor'un seyircisiz maç oynamasını hazmedemediklerini ifade ederek, "Biz öldük mü? Kültürümüzü kim tanıtacak dünyaya? Biz Türkiye'de nasıl varız? Kimi zenginler para verebilir. Bizim paramızdan daha etkili sesimiz sözümüz ve sazımız var. Sporculara da sesleniyoruz. Öyle daranıp boyanıp gezmek yok." dediler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.