Pedallar sıkı çalışıyor

Pedallar sıkı çalışıyor

Özel Sporcular Dünya Bisiklet Şampiyonası için hazırlıklarını Beyşehirde sürdürüyor

Eylül ayında Konya’da yapılacak Özel Sporcular Dünya Bisiklet Şampiyonası için hazırlıklarını Beyşehir’de sürdürüyor. 28 Temmuz’da başlayan 2. Etap Bisiklet Milli Takımı Gelişim Kampı 15 Ağustos’a kadar devam edecek.

Özel sporcular bisiklet milli takımı Eylül ayında Konya’da yapılacak Özel Sporcular Dünya Bisiklet Şampiyonası için hazırlıklarını Beyşehir’de sürdürüyor. 28 Temmuz’da başlayan 2. Etap Bisiklet Milli Takımı Gelişim Kampı 15 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu güne kadar birçok sosyal etkinliği de için de barındıran bir hazırlık programı ile çalışmalarına devam eden millilerin moral ve motivasyonu oldukça yüksek. Özel sporcular dünya şampiyonasına 14 erkek, 6 bayan sporcu ile hazırlık yapıyor. Üç farklı kategoride bayan ve erkeklerde yarışacak olan sporcuları, hazırlıklarını 3 antrenör, 1 masör, 1 Mekanisyen ve 1 psikolog yönetiminde gerçekleştiriyor. Beyşehir Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren millilerimiz günde çift antrenman ve taktik ağırlıklı çalışma yapıyor.

Bisiklet Milli Takım Sorumlusu ve Tossfed Bisiklet Teknik Kurul Başkanı Ergün Esenkaya, Kamp sorumlusu Cuma Ali Türegün ve teknik heyet hazırlık kampında çalışmalarına devam eden millilere nezaret ediyor. Sporcuların teknik ve moral olarak üst seviyede hazırlık yaptığını vurgulayan Esenkaya, “Özel Sporcular ve Uluslararası Zihinsel Engelliler Federasyonu (INAS) tarafından 24-30 Eylül 2012 tarihlerinde Konya’da düzenlenecek Dünya Bisiklet Şampiyonası’na hazırlıklarımız yoğun bir tempo ile devam ediyor. Beyşehir’de yaptığımız bu kampta, sporcularımız adeta bir aile ortamı sıcaklığında antrenman yapıyor. Ayrıca tüm sporcuların şampiyonanın yapılacağı tarihi sabırsızlıkla beklediğini söylersem sanırım abartmış olmam. Tüm kategorilerdeki sporcularımızla başta altın madalyalar olmak üzere çok sayıda madalya hedeflediğimizi söyleyebilirim. Mevlana şehri Konya’da eylül ayında ağırlayacağımız rakiplerimize öncelikle Türk misafirperverliğini sunmayı ve onlara unutamayacakları bir şampiyona yaşatarak ağırlamayı hedeflediğimize de buradan kamuoyuna açıklamak istiyorum. Bu arada sporcularımızdan ve bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen federasyon başkanımız Gürdal Gümüş’e de hem kendi adıma hem sporcularımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.