Pedallar ASKF Kupası için döndü

Pedallar ASKF Kupası için döndü

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 30.Yıl etkinlikleri kapsamında Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Konya Bisiklet İl Temsilciliği ile “Konya Askf Kupası” adı altında ortak bir organizasyona imza attı.

 Yarışlara Pazar günü saat 10.00 da Fuar alanı Kültür Park’da Yıldızlar ve Gençler olmak üzere iki kategoride yapıldı. Yarışmalara ilimiz Bisiklet spor kulüpleri Torku Şekerspor, İl özel İdare Spor, Ç.Çumra Belediye Spor, Gençlikspor, Bisikletçiler Derneği Spor Kulübü ve Selçuklu Belediye Spor Kulübü sporcuları katıldı.
Yarışlardan sonra dereceye giren sporcular federasyonumuz tarafından altın ile ödüllendirildi. Ödül törenine Konya Askf Başkan V. Remzi Ay, Yöneticiler Mehmet Günbaş, Hasan Oğuz, Faruk Hatipoğlu, H.İbrahim Samur, Abdullah Kırık, A.Fuat Bağcı, Konya Gsim Müdür Yardımcısı Suat Gücüyener Ve Bisiklet İl Temsilcisi Tevfik Erdoğdu Katıldı. Dereceye giren 1-Fatih Keleş-Konya Torku Şekerspor, 2-İlhan Çelik-Konya Torku Şekerspor 3-Muhammet Keleş- Selçuklu Bld Spor. Yıldızlar 1-Hamza Uçar-İl Özel İdare, 2-Yasin Beyan- Konya Torku Şekerspor, 3-Ayhan Güngör- Konya Torku Şekerspor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.