Patronlardan “destek!” sözü

Patronlardan “destek!” sözü

Torku Konyaspor Yönetim Kurulunun geleneksel hale getirdiği ve Pazartesi günleri yapılan haftalık toplantı öncesinde gerçekleşen yemeğin bu haftaki konukları KTB, KSO ve KTO başkanları oldu

KULÜBE DESTEK VERECEKLER

Torku Konyaspor'dan Konya'nın patronlarına yemek.. Arena Restaurant'ta verilen ve Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yöneticiler, Genel menajer Önder Sami Güven'in de hazır bulunduğu yemeğe Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk katıldı.

Yemekte kulüp ve takım hakkında katılımcı başkanlara bilgi veren Başkanı Ahmet Şan, "Bizim son günlerde hep kullandığımız ve çok sevdiğimiz bir sloganımız var 'Birlikte Konya'yız' diye. Gerçekten birlikte hareket ettiğimiz zaman nelerin üstesinden gelebileceğimizi bu sezon gösteriyoruz. Konyaspor tarihimizin en başarılı sezonunu yaşıyoruz. Avrupa Kupaları'na katılma yolunda bir avantajımız var. Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finaldeyiz. Tesisleşme yolunda önemli mesafeler kat edildi ve ciddi kazanımlar sağlandı. Bunlar tabiki de yalnızca bizimle olan şeyler değil. Şehir olarak kenetlenildiğinde başarılan işler. Kulübümüze ayrı bir hava kazandıran stadyumumuzun yapımında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere en tepeden en alttaki kişiye, Türkiye'ye her yönüyle son iki yıldır örnek olan taraftarlarımıza, sportif başarıda emeği olan teknik heyet ve oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Yönetim Kurulu olarak istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz ve ortaya çıkan güzelliklerden ve başarıdan son derece mutluyuz" dedi.

ÇEVİK:YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR

Konyaspor'a her zaman ve her platformda destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek konuşmasına başlayan Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, "Spor kulüplerinde görev yapmanın ne kadar zor olduğunu daha önce Konyaspor'da görev yapmış biri olarak çok yakından biliyorum. Sıkıntılar oluyor. Bunların aşımı noktasında herkes üzerine düşeni yaparsa başarıda kendiliğinden geliyor. İşte bunun en canlı örneğini bu sezon yaşıyoruz. Takımımız aldığı sonuçlarla yüzümüzü güldürüyor, adından sıkça söz ettiriyor. Avrupa Kupalarına katılma yolunda önemli bir avantaj elde etmiş durumda. Ligde de rekorlar kırıyor. İnşallah bu güzellikler artarak devam eder. Konyaspor'umuz hem ligde hem de katılacağına inandığımız Avrupa Kupalarında iyi işler yapar. Bunun için Konya Ticaret Borsası olarak bundan sonra da üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

ÖZTÜRK: ÖNEMLİ BİR BAŞARI VAR

Konya Ticaret Odası olarak ve bir Konyalı olarak takımımızın başarısını gururla takip ettiklerini ifade eden Başkan Selçuk Öztürk, "Öncelikle gelinen noktada küçümsenemeyecek bir başarı var. Bu başarıda emeği geçen teknik heyet ve oyuncu kadrosu ile birlikte yönetiminizi de tebrik ediyorum. Konya artık Türk futbolunun ve sporunun örnek gösterilen bir değeri olmaya başladı. Bunun Konya'ya mutlaka ciddi anlamda getirileri oluyor. Bu getirileri göz ardı etmek olmaz. İnşallah bu çıkış ilerleyen dönemlerde de devam edecek. Konya ekonomide ve sanayide olduğu gibi sporda da hak ettiği yeri yani zirveyi alır. Buna inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

KÜTÜKÇÜ:GELİNEN NOKTA ÇOK GÜZEL

"Konyaspor'un geçmiş dönemlerini bilen ve bugünleri gören biri olarak aradaki farkın siyah ile beyaz kadar olduğunu söylemekte sakınca yoktur" diyerek konuşmasına başlayan Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, "Şu an gelinen nokta gerçekten başarı. Hem sportif başarı hem de yönetimsel anlamda başarı. Bu durumu kaybetmemek gerekiyor. Bütçe disiplini açısından da önemli işlere imza atıldı. Olumsuzluklardan bugünlere gelmek çok önemli. Ama bu durumu korumak daha da önemli. İnşallah bu başarı çizgisi artarak devam eder. Ve kulübümüz hak ettiği yeri bulur. Şu an bulunduğumuz üçüncülük korumamız gereken bir sıra. Bunu başarırız ve bunun getirdiği kazanımları da inşallah sezon sonunda şehrimizle birlikte yaşarız. Yönetim Kurulu olarak sizlere de bugünlere gelinmesi noktasında gösterdiğimiz emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" görüşlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.