Paşa'ya gidiyoruz

Paşa'ya gidiyoruz

Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan temsilcimiz Torku Konyaspor'da, bu maçın son çalışması bugün yapılacak ve yeşil-beyazlılar, öğleden sonra İstanbul'a uçacaklar

Torku Konyaspor’da Kasımpaşa maçı hazırlıkları puan umuduyla devam ediyor. Ligin 25. haftasında, Cumartesi günü Kasımpaşa ile zor bir 90 dakikaya çıkacak olan Torku Konyaspor’da bu maç öncesi üç eksik bulunmakta. Sakat olan ve ilk yarıyı kapattığı bildirilen Meha ile sarı kart cezalısı Ali Çamdalı ve Ali Turan Kasımpaşa maçı kadrosunda yer alamayacak. Sakatlığı nedeniyle önceki günkü antrenmana çıkmayan Ömer Ali ise, dün takımla birlikte çalıştı. Bu futbolcunun oynayacağı öğre8nildi.

Kasımpaşa maçı hazırlıklarını basın ve taraftarlara kapalı antrenmanla sürdüren Torku Konyaspor’da bugün yapılacak taktik antrenmanınla Kasımpaşa maçı hazırlıkları tamamlanacak. Kartallar öğleden sonra da havayoluyla İstanbul’a uçacaklar.

Ligde ilk yarıyı en iyi yerde bitirmeyi amaçlayan ve Kasımpaşa karşısında da puan almak için mücadele edecek olan Torku Konyaspor’da hedef, devreyi ene az 27 puanla kapatmak. Bunun içinde yeşil-beyazlı takımın Kasımpaşa maçından puana çıkartması ve iç sahada da Bursaspor’u yenmesi gerekmekte. Konyaspor ilk yarı perdesi İstanbul deplasmanında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasıyla kapatacak.   

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.