Paşa mesaisi başladı

Paşa mesaisi başladı

Kayserispor galibiyeti ve Beşiktaş beraberliği ile moral kazanan Konyasporda, hafta sonunda oynanacak olan Kasımpaşa maçının hazırlıkları başladı

Yeşil-beyazlı ekipte 5 futbolcu ceza barajında

 

 

Ligde kalma ümitleri mucizeye bağlı olan, ancak sona haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Konyaspor’da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi. Beşiktaş maçında 7 futbolcu sarı kart gören yeşil-beyazlı takımda son 4 haftaya 5 futbolcu ceza barajında girecek.

 

Ligde, kendisi gibi 22 puanı bulunan ve tehlike hattında, son sırada yer alan Kasımpaşa’ya konuk olacak Kartal’da Cumartesi günü oynanacak bu maçın hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde basına açık olarak yapılan antrenmanla başladı. Kartallar, bugün de basına kapanacaklar. Tatlıcak tesislerinde ki antrenmanda Kasımpaşa maçının provası  gerçekleştirilecek. Yeşil-beyazlılar, İstanbul’a Cuma sabah uçakla gidecekler ve otelde konaklayacaklar. Konyaspor’da, Kasımpaşa maçının hazırlıkları, yarın orada yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Konyaspor’da hedef, prestij maçında Kasımpaşa’yı yenerek son haftalar da ki çıkışı sürdürmek.  Kayseri galibiyeti ve Beşiktaş beraberliğiyle yayın hakkından sağlanan geliri futbolculara dağıtan Konyaspor yönetimi, kalan maçlarda da ki geliri de futbolculara verecek.  

 

5 FUTBOLCU CEZA BARAJINDA

 

Konyaspor’da, ligde kalan 4 haftaya 5 futbolcu ceza barajında girerken, sezon boyunca en çok sarı kart gören futbolcu ise 10 sarı kartla Adnan oldu. Beşiktaş ile Pazartesi akşamı oynanan 30. haftanın kapanış maçında Konyaspor’da; Perez, M. Sedef, Adnan, Ertuğrul, Hakan, Pawelek ve Kamil sarı kart gördü. Yeşil-beyazlı takımda bu hafta cezalı futbolcu yok.. Ancak, son 4 haftaya Peter, Kere, Veli, Barbaros ve Ertuğrul 3’er sarı kartla, ceza barajında girecek. Bu futbolcular bir sarı kart daha görmeleri halinde biri sonraki maçta forma giyemeyecek. Kartal’da, Pawelek, Erdinç, Mehmet Sedef, Musa, Ali Dere ve Adnan ise 2’şere sarı karaltı. Konyaspor’da, sezona başından buyana en çok sarı kart gören futbolcu ise, 10 kartla Adnan oldu.. İki kez cezalı duruma düşen Adnan’ı 7’şer sarı kartla Ertuğrul ve Peter izlemekte.  Kartal’da, Erdinç 6, ikinci yarıda takıma katılan Kamil Zayatte ise 5 sarı kartla en çok kart gören futbolcular arasında yer aldı.

 

MAÇIN HAKEMİ KORAY GENÇERLER

 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de 31.haftada oynanacak maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 30 Nisan 2011 Cumartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak ve saat 15:00'de başlayacak Kasımpaşa-Konyaspor maçında Koray Gençerler düdük çalacak. Gençerler'in yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Mustafa Sönmez yaparken, maçın dördüncü hakemi Mehmet Efe.
Spor Toto Süper Lig'de 31.haftanın açılış maçı Cuma günü Sivasspor-Gençlerbirliği arasında oynanacak. Saat 20.00’de başlayacak maçı Süleyman Abay yönetecek. Cumartesi günü oynanacak Antalyaspor-Bucaspor maçını Halis Özkahya, Kasımpaşa-Konyaspor maçını ise Koray Gençerler yönetecek. Bu iki müsabakada saat 15.00’de başlayacak. Cumartesi günü son maç ise Beşiktaş ile Galatasaray arasında saat 19.00’da başlayacak. Bu karşılaşmayı ise Yunus Yıldırım yönetecek.  31. hafta Pazar günü ise saat 15.00’de başlayacak Manisaspor-Eskişehirspor maçında Hüseyin Sabancı düdük çalacak. Pazar günü saat 19.00’da başlayacak Kayserispor-Bursaspor maçında Barış Şimşek, Trabzonspor-Gaziantepspor maçında Cüneyt Çakır, Fenerbahçe-İstanbul Belediye maçında ise Fırat Aydınus görev yapacak. Pazartesi günü saat 20:00’de oynanacak Ankaragücü-Kardemir D.Ç.Karabükspor maçını ise  Serkan Çınar yönetecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.