Parola: 3 puan

Parola: 3 puan

Boluspor maçında hem 3 puan hem de özgüven kazanan Konyasporlu futbolcular, Adanaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Abdulvahit: Sahaya kazanmak için çıkacağız

Konyaspor, Adana maçı için 3 puan için kenetlendi. Boluspor galibiyetiyle Play-Off yarışında önemli yol alan ve avantaj sağlayan Kartallar, Cumartesi günü oynanacak Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takımın, önceki akşam teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yaptığı çalışmaya Serhat Akyüz ve Uğur Akdemir katılmadı. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan aynı kalan ve maç eksiği bulunan Uğur Akdemir, A2 takımının Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta 90 dakika forma giydi. Oldukça kilolu olduğu gözlenen Uğur’un hazır olmadığı da gözlerden kaçmadı. Konyaspor teknik adamlarının, Uğur’u play-off maçlarına hazırlayacağı ileri sürüldü.

Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 ile devam etti. Belinde ağrıları bulunan Zafer Demir takımdan ayrı olarak çalıştı. Üç gruba ayrılan oyuncular daha sonra dönüşümlü olarak savunma ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirdi. Kaleciler Haluk ve Eray'ın koruduğu kalelere yapılan şut çalışması ile devam eden antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
TAKTİK ÇALIŞMASI BUGÜN
Kartallar, Adanaspor maçının hazırlıklarını dün Tatlıcak tesislerinde, maç saatinde yaptıkları antrenmanla devam ettirdi. Bugün taktik ağırlıklı biri çalışma yapacak olan yeşil-beyazlılar, Adanaspor maçının taktiği ve tertibini deneyecekler. Konyaspor’da hazırlıklar Cuma günü sona erecek ve futbolcular aynı gün akşam tesislerde kampa alınacaklar. Konyaspor yöneticileri, Adanaspora maçının çok önemli olduğunu ve mutlak kazanmaları gerektiğini söylediler. Boluspor galibiyetinin morali artırdığını ve futbolcuların öz güven kazandıklarını belirten yöneticiler, “taraftarlarımızın vereceği destekle Adanaspor’u da yenerek play-off için iyice rahatlamak istiyoruz. Bunu da yapacak güce sahibiz” şeklinde konuştular. 
ABDULVAHİT:ÖZGÜVENDE KAZANDIK
Konyaspor’un tecrübeli futbolcularından Abdulvahit Karacabey, üst üste gelen talihsizlikler nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları artık geride bıraktıklarına inandıklarını belirtirken, Play-Off yolunda Adanaspor'u mağlup ederek hem avantaj yakalamak hem de iç sahada kazanamama baskısını üzerlerinden atmak istediklerini söyledi.
Boluspor maçında alınan galibiyetle sadece 3 puan değil özgüvenlerini de geri kazandıklarını belirten Abdulvahit Karacabey, "Boluspor maçı bizim için gerçekten çok önemliydi. İç sahada Hacettepe Spor'a karşı aldığımız yenilginin ardından ilk 6 takım arasına girme yolunda rahatlayabilmemiz için öncelikli rakiplerimizden biri olan Boluspor'u yenmek zorundaydık. Zor bir maç oldu. İlk golü bulduktan sonra farkı arttırabilecek pozisyonları da bulduk. Ama bizim için önemli olan galibiyetti. Bunu başardık. Kalan haftalar öncesi ilk 6 yolunda biraz daha rahatladığımızı düşünüyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçlara daha özgüvenli çıkacağımıza inanıyorum" dedi.
Abdulvahit Karacabey, "İlk 2 takım arasından Süper Lig'e yükselebilmemiz şu an ki tablo ile zor görünüyor. Ama olmaz diye de birşey yok. Biz kalan maçlarımızı kazanıp, rakibimizin puanlar kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz tek tek maçları düşünüyoruz. Önümüzde Adanaspor oynayacağımız bir final maçı daha var. Bu maçtan alacağımız galibiyetle seri galibiyetlere başlamak ve uzun zamandır kendi sahamızda hasret kaldığımız galibiyeti almak istiyoruz. İlk 2 takım arasından olmasa bile biz Konyaspor'u Play-Off grubundan Süper Lig'e taşıyacağımıza inanıyoruz. Buna taraftarlarımızın ve Konya şehrinin de inanmasını istiyoruz. Sonuçta sezonun ikinci devresiyle birlikte çok büyük talihsizlikler yaşadık. Ama bunların geride kaldığına inanıyoruz. Hep beraber kenetlenerek hedefimiz olan Süper Lig'e yükseleceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.