Parola “3” puan

Parola “3” puan

Pazar günü Kocaelisporu konuk edecek olan Konyasporda bu maçın hazırlıkları yoğun şekilde sürüyor. Yeşil-beyazlıların tek düşüncesi maçı kazanmak. Kartalda önemli bir eksik yok

Konyaspor, Kocaelispor maçı için 3 puana odaklandı. 10.hafta da Rizespor’a yenilerek ligde ilk mağlubiyetini alan yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü iç sahada Kocaelispor ile yapılacak maçın hazırlıkları devam ediyor. Önceki akşam teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan günün ikinci antrenmanına Ufukhan Bayraktar ve Koray İçten dışında tüm oyuncular katıldı.
Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda üç grupta 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular, daha sonra gruplar halinde savunma ve hücum organizasyonları üzerine teknik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Kartallar dün de maçın oynanacağı saatte taktik ağırlıklı biri çalışma daha yaptılar. Tüm futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli bir görüntü verdiği antrenmanda Kocaelispor maçının taktiğini deneyen yeşil-beyazlılar da moral süper. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleştiler. Yöneticiler, Kocaelispor ile birlikte Hacettepe ve Boluspor maçlarını kazanarak üç maçta 9 puan alacaklarını dile getirdiler. Konyaspor’da hazırlıklar bugünde teknik-taktik çalışmasıyla devam edecek ve yarın ter idmanıyla tamamlanacak. Takım son antrenmanın ardından da tesislerde kampa alınacak.
KONYASPOR’DA GÖREV DAĞILIMI
Konyaspor’da yönetim kurulu, hafta içerisinde istifa eden yöneticilerin yerine alınan 8 yeni yöneticiyle ilk toplantısını önceki akşama yaptı. Toplantıda görev bölümü oluşturuldu. Buna göre, Bahattin Karapınar başkanlığındaki Yönetim Kurulunda Ömer Atiker İkinci Başkan, Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Cengiz Yönet ve Ekrem Coşkun'da Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.
Konyaspor yönetiminde, Ömer Atiker Mali İşler Sorumlusu-İkinci Başkan, Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Ekrem Coşkun ve Cengiz Yönet ise Başkan Yardımcısı olarak görev yapacaklar. Cengiz Yönet ayrıca basın sözcüsü ve TFF temsilcisi oldu. Konyaspor yönetiminde görevler şöyle paylaşıldı.
Yönetim Kurulumuzda yeni görev dağılımı şu şekilde oluştu. Başkan: Bahattin Karapınar. İkinci başkan-mali işler sorumlusu: ömer atiker. Başkan yardımcısı: Süleyman Işıkçeviren. Mustafa Küçüksöker. Ekrem Coşkun. Cengiz Yönet. Asbaşkan-stadyum ve tesisler sorumlusu: Hasan Kulaksız. As başkan-alt yapı sorumlusu: Osman Tezcan. As başkan-reklam ve sponsorluklar sorumlusu: Mehmet Ali Acar. As başkan-kamu kurumları ile ilişkiler sorumlusu: Fethi Büyülbalta. Alt yapı sorumlusu: Yusuf Selek. Görsel yayınlar sorumlusu: Osman Hekimoğlu. Ankara sorumlusu:  Hasan Yıldırım. İstanbul sorumlusu: Ömer Demirhan. Proje ve kaynak yaratma: Atilla Dikçi. Sağlık işleri sorumlusu: Muammer Ünal. Deplasman ve maç organizasyonu sorumlusu: Erol Ilgaz.
Sosyal işler sorumlusu: Abdurrahman Gürbüz. Amatör branşlar sorumlusu: Cafer Tayyar Şahin. Üyeler: Ahmet Sağ ve Ömer Faruk Özer. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.