Parlamentoyu yavaşlatacaklar

Parlamentoyu yavaşlatacaklar

Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, yapılacak olan HSK seçimlerinde muhalefet partilerinin parlamentoyu yavaşlatmaya yönelik çalışmalarının olacağını söyledi

Partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Ak Partı Konya Milletvekili  Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir,  referandum sonuçlarını değerlendirerek, çalışmalara yüzde 38'lerden başladıklarını ve yüzde 51,4 sonucunun büyük bir başarı olduğunu söyledi. Başarının sadece Ak Parti'nin çalışmalarına bağlı olmadığını dile getiren Özdemir, "Bu başarı Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin ortak çabalarının bir sonucudur" dedi. Özdemir, Konyalıların kendilerini yanıltmadığını belirterek, Konya'dan alınan sonuçlarda önemli bir düşüşün olmadığını aktardı. Hedeflerinin Konyalı seçmenlerin dörtte üçünün oyunu almak olduğunu ve bunu başardıklarını kaydeden Özdemir, gelecek seçimlerde hedeflerinin beşte dört olduğunu aktardı. Özdemir, Konya'nın en büyük destekçilerinden biri olduğunu ifade ederek, "Konya bizim için en önemli yerlerden birisi. Konya'da meydana gelen bir hareketlilik tüm Türkiye'yi etkiliyor" şeklinde konuştu.

MUHALEFET YENİ LİDER ARAYIŞINDA

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçimlerine muhalefet partilerinin sorgulamadan karşı duracağını belirten Özdemir, "Muhalefet yapmayı bir marifet sanıyorlar. Atacağımız her adımda sadece muhalefet yapmak için karşımızda duruyorlar. Anayasa değişikliği referandumu gibi halkı doğrudan ilgilendiren bir konuda bile uzlaşma teklifi yapmamıza rağmen karşı çıktılar. HSYK seçimlerinde de parlamentoyu yavaşlatmaya yönelik çalışmaları olacak" ifadelerine yer verdi. Özdemir, yapılan seçimin sonucunda muhalefet partilerinin sarsıntıya uğradığını belirterek, başarısızlık sonucunda iç kargaşa yaşadıklarının söyledi. Muhalefet partilerinin seçim sonuçlarından sonra başarısızlıktan iç kargaşaya gittiğini vurgulayan Özdemir, şunları söyledi: "Yapılan seçimlerde evet oylarının çoğunluğu çalışmalarımızın başarılı olduğunun göstergesidir. Bu sonuçlar her çalışmamızda karşımızda duran muhalefet partilerini ise sarsmıştır . Muhalefet yapmayı marifet sanan bu partiler yeni bir lider arayışındalar."

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.