Paraguaylı Terziden Yolsuzluğa Karşı Cepsiz Takım Elbise

Paraguaylı Terziden Yolsuzluğa Karşı Cepsiz Takım Elbise

Paraguaylı ünlü bir terzi, ülkedeki siyasi yolsuzluklardan ilham alarak politikacılara hitap eden cepsiz bir takım elbise modeli üretti. Bir milletvekilinin evindeki temizlikçiyi mecliste işe aldırmasının ardından halkın tepkisine kendi yöntemiyle...

Paraguaylı ünlü bir terzi, ülkedeki siyasi yolsuzluklardan ilham alarak politikacılara hitap eden cepsiz bir takım elbise modeli üretti. Bir milletvekilinin evindeki temizlikçiyi mecliste işe aldırmasının ardından halkın tepkisine kendi yöntemiyle destek veren Paraguaylı terzi, ‘modaya dürüstlük getirdik’ sloganıyla yeni takım elbise koleksiyonunu satışa sundu.

Ülkenin önde gelen modacılarından olan Roberto Espinola’nın Grandes Sastrerias başlattığı kampanya medyanın ve siyasi çevrelerin ilgisini çekmeyi başardı. ‘Dürüst adamlar için ideal elbise’ etiketini taşıyan takım elbiseler piyasaya sürülmesinin ardından yoğun ilgi gördü.

Ünlü modacı, 'Ibanez' serisi adı verilen yeni modelin isminin yolsuzluk yaptığı ileri sürülen milletvekilinin soyadına ithafen verildiğini ve bu şekilde akıllarda yer ettiğini ifade ediyor. Ülkedeki politikacıların çoğunun kendi mağazalarından giyindiğini ifade eden Paraguaylı terzi, artık yolsuzluk yapan politikacıların dükkanlarına uğramayacağını söylüyor.

Ürünün tanıtımı için bilboardlara ve sosyal medyaya reklam verdiklerini söyleyen terzi, bu şekilde yolsuzluğa karşı doğrudan bir mesaj vermeyi hedeflediklerini ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.