Pancarın fiyatını 33 kuruşa çıkarabilecek var mı?

Pancarın fiyatını 33 kuruşa çıkarabilecek var mı?

Saadet Partisi Konya Çumra ilçesi teşkilatının 12 Haziran seçimleri için hazırlandığı seçim irtibat bürosunun açılışını Konya Milletvekili Adayı ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa gerç

Saadet Partisi Konya Çumra ilçesi teşkilatının 12 Haziran seçimleri için hazırlandığı seçim irtibat bürosunun açılışını Konya Milletvekili Adayı ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa gerçekleştirdi. Açılışa Meram Belediyesi’nin eski Başkanı Mustafa Özkan, SP il müfettişi İbrahim Erkan, SP Çumra İlçe Başkanı Ali Sarıçiçek katıldı.

Açılışta konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, Saadet Partisi’nin diğer partilerden farklı olduğunu, partisinin icraatları ile söylemleri ile farkını ortaya koyduğunu söyledi. Özkafa, şunları söyledi: “Seçimlere katılan 20’ye yakın parti mutlak suretle birbirlerine benzerlikler gösterir. Bizim meşhur bir sözümüz var bu ayrımı ortaya koyan. Türkiye’de 2 parti birisi Saadet Partisi, ikincisi diğerleri. Bu iddia öyle boş bir iddia değildir. Bunun delilleri var. Örnek olarak şunu verebiliriz. Merhum Hocamızın Başbakan olduğu 54. Erbakan hükümeti döneminden bugüne 14 yıl geçti. Geçmişe dönük şöyle bir hesap yaptık. O dönemin parası ile 4 bin lira olan pancara, muhterem Hocamız 12 bin lira fiyat vermişti. Şimdi bakıyoruz, mazotun, gübrenin, elektriğin her bir girdinin fiyatı birkaç kat artarken, pancarın fiyatı yerinde saymıştır. DSP-ANAP-MHP Hükümeti ile 9 yıldır AKP Hükümeti rakamları ortada. Biz, 4 kuruştan 12 kuruşa çıkarmışız.3 katı kadar artırmışız. Şimdi buradan haykırıyorum; pancarın bugünkü fiyatı 11 kuruş. 11 kuruştan 33 kuruşa çıkaracak yiğit varsa çıksın Çumra’nın meydanına. İşçiye, çiftçiye, memura en yüksek fiyatlar, en yüksek maaşlar Saadet Partisi’nin hükümet olduğu dönemlerde verilmiştir. Milli Görüş’ten bu tarafa o kadar parti geldi geçti, hangisi verebildi?” Yapılan konuşmaların ardından Seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.