Palut Alanyaspor maçından umutlu 

Palut Alanyaspor maçından umutlu 

Konyaspor Teknik Direktör İlhan Palut: "İç sahada çok önemli bir maça çıkacağız. Her ne kadar kaybetmesek de uzun süredir kazanamıyoruz. Kendi sahamızda güzel bir sonuç almak istiyoruz"

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında 2 Ekim Cumartesi günü Aytemiz Alanyaspor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarını devam etti.
Teknik direktör İlhan Palut, Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'ndeki antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Musa Çağıran'ın takımla antrenmanlara başladığını belirterek, "Şu an takımda eksik oyuncumuz bulunmuyor. Takımımız tam kadro olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İç sahada çok önemli bir maça çıkacağız. Her ne kadar kaybetmesek de uzun süredir kazanamıyoruz. Kendi sahamızda güzel bir sonuç almak istiyoruz." diye konuştu.
Palut, Aytemiz Alanyaspor'un istekli ve arzulu olduğunu, iyi sonuç almak için geleceklerini vurgulayarak, "Her zamanki gibi iyi mücadele etmek istiyoruz. Milli maç öncesi güzel sonuçla sahamızdan ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
HASSAN VE SOKOL’DAN MEMNUNUM 
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Ahmed Hassan ve Sokol Cikalleshi’den memnun olduğunu söyledi. Her iki oyuncunun da Konyaspor’a katkı sağlayacağını ifade eden Palut “ Ahmed Hassan istekli bir oyuncu. Takıma adaptasyonu kolay oldu ve arkadaşlık ilişkileri iyi. Sahada elinden geleni yaptığını görüyorum. Sokol ile farklı bir tarzları var. Ahmed Hassan ve Sokol Cikalleshi'den memnunum. Bize katkı sağlayacaklar” diye konuştu.
KRAVETS İLE PROBLEMİMİZ YOK
Yeşil-Beyazlı ekibin teknik patronu, Artem Kravets ile ilgili bir problemin olmadığını söyledi. İlerleyen süreçlerde forma şansının olabileceğini kaydeden Palut “Kravets antrenmanlara başladı ancak benim tercihimden dolayı kadroda yer almadı. Öncelikli tercihlerimiz Sokol ve Ahmed. Lig uzun bir maraton Artem ilerleyen süreçte  form anlamında sıçrama yapabilirse onu da değerlendiririz. Bir problemimiz yok kendisiyle” dedi.


SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum