Palandöken Kayak Merkezi, 3 ayda yaklaşık 118 bin kişiyi ağırladı

Palandöken Kayak Merkezi, 3 ayda yaklaşık 118 bin kişiyi ağırladı

Kayak merkezleri arasında sezonu erken açıp geç kapatan Palandöken, ocak-mart döneminde yurt içi ve dışından yaklaşık 118 bin kişiye ev sahipliği yaptı.

Bu sezonun başında kar yağışı olmamasına rağmen önceki dönem depolanan kar ve suni karlama sistemi sayesinde kayakseverlere aralık ayında pistlerini açan Palandöken, yurt içinin yanı sıra farklı ülkelerden misafirleri ağırladı.

Pistlerinde halen kayak yapanların bulunduğu Palandöken, kar kalitesi, uluslararası standartlarda güvenli ve uzun pistleri, 4-5 yıldızlı otellerde konaklama imkanı ile şehir merkezi ve havalimanına çok yakın mesafede bulunmasıyla ziyaretçilerin yoğunlukla tercih ettiği merkezler arasında geliyor.

Palandöken, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremler nedeniyle rezervasyon iptallerine rağmen yılın ilk 3 ayında yurt içi ve dışından yaklaşık 118 bin kişiyi misafir etti.

Kayak merkezinde sezon, nisan ayının son günlerine kadar devam ediyor.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kuzeydoğu Anadolu Bölge Başkanı Nuh Şenol, AA muhabirine, bu yıl kayak sezonuna aralıkta başlanmasına rağmen olumsuzluklar nedeniyle tam istenilen verimliliği alamadıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.