PAF’ın Beşiktaş coşkusu

PAF’ın Beşiktaş coşkusu

Profesyonelliğe Aday Futbolcu Liginde mücadele eden Konyaspor PAF takımı Beşiktaşı 90+1de Muratın attığı golle mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

Ligin 17.haftasında Ankaraspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan genç kartallar, 18.haftada Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etti. Beşiktaş’ı da aynı skorla geçen temsilcimiz 19.hafta itibariyle 26 puanla 11.sırada yer alırken, galibiyet sayısını da 8’e çıkardı. Evinde Kayserispor’u 5-1 mağlup eden Galatasaray 42 puana yükselirken, Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor ise ikinci sıraya geriledi. Denizlispor’u 2-0 mağlup eden Antalyaspor zirve iddiasını sürdürürken Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe de zirveyle 4 puanlık farkı korudu.

EKEN: KAZANMAK GÜZEL 
Beşiktaş karşılaşmasını değerlendiren Konyaspor PAF Teknik Direktörü Salih Eken, Beşiktaş’ı son dakikada mağlup etmenin daha güzel olduğunu söyledi. Karşılaşmadan sonra takımdaki tüm oyuncuları kutladığını ifade eden Eken, şunları söyledi: Son dakikaya kadar mücadele etmenin meyvesini Beşiktaş maçında aldık. Bulduğumuz golle 3 puanı almasını bildik. İki haftadır kazanıyoruz. İnşallah bu çıkışımızı devam ettirerek oyuncularımızın özgüvenin yerleşmesini ve daha faydalı işler yapmasını sağlayacağız. Oyuncularımızın morali ne kadar yüksek olursa kendilerine olan öz güvenleri artar ve yeteneklerini daha iyi sergilerler. Bizde oynadığımız maçları kazanarak oyuncularımızın özgüvenlerini arttırmak ve kendilerinden profesyonel anlamda A takıma katkı sağlamaları için çalışıyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.