Öztürk:nefret Siyasetinin, Bir Yardım Kuruluşuna İndirgenmesi Üzüntü Verici

Öztürk:nefret Siyasetinin, Bir Yardım Kuruluşuna İndirgenmesi Üzüntü Verici

CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, "AK Parti iktidarının, hukuk tanımazlığını bir yardım kuruluşuna kadar indirgemesi ülkenin geleceği adına üzüntü verici." dedi. Başkan Öztürk, yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarının...

CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, "AK Parti iktidarının, hukuk tanımazlığını bir yardım kuruluşuna kadar indirgemesi ülkenin geleceği adına üzüntü verici." dedi.

Başkan Öztürk, yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarının 17-25 Aralık'ta ortaya çıkan soygun, vurgun, hırsızlık, ayakkabı kutularındaki milyon dolarla, sit alanına villa yapımı ve bakan çocuklarının evlerinde para sayma makineleri ve para kasası çıkması kirli görüntüsünü örtmek için her türlü algı operasyonlarıyla yargıda yaptıkları hukuksuzluğu örtmeye çalıştığını savundu.

AK Parti iktidarının, 17 Aralık sonrası ülkede varlığını toplumu ayrıştırma, kin, nefret ve ötekileştirme bağlı siyaset yapmaya bağladığının altını çizen Öztürk, AK Parti'nin siyasi nefret ve kinini yardım kuruluşu olan Kimse Yok Mu Derneği'ne kadar düşürmesinin ülke demokrasi adına utanç verici olduğunu kaydetti.

Derneğin banka hesaplarının mahkeme kararı olmadan İçişleri Bakanlığı'nın emriyle İstanbul Valiliği tarafından bloke edilmesinin ülkede hukukun olmadığını göstergesi olduğunu vurgulayan Öztürk, "Siyasi iktidarın, ülkemizde kin, nefret ve ötekileştirme siyasetini Kimse Yok Mu Derneği'ne kadar düşürmesi ülkemizi geldiği nokta açısından korkutucu bir durum. AKP iktidarı, hukuk tanımamazlıkta sınır tanımıyor. Maalasef ülkemizde valiler ve kaymakamlar AKP'nin il ve ilçe başkanı gibi hareket ediyor. Derneğe yapılan hukuksuz davranışın ülkemizin insanların nasıl bir güvence altında olduğu ortadadır. Nefret ve kin siyasetinin Kimse Yok Mu Derneği'ne kadar indirgenmesi üzüntü verici. Ülkemiz muz cumhuriyetine döndü. Ülkemizde hukuk rafa kalktı.İnsanlar yarınından ve geleceğinden endişeli." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.