Özmeriç: Tecrübeliyiz

Özmeriç: Tecrübeliyiz

Torku Selçuk Üniversitesi’nde gözler Yozgat’ta yapılacak olan Final Grubu 1. devre müsabakalarına çevrildi.

Antrenör Özmeriç, Beko Basketbol Ligi tecrübesi olan tek takımın Üniversite olduğunu söyledi

 

Temsilçimiz Torku Selçuk Üniversitesi ile birlikte Trabzonspor, Hacettepe Üniversitesi ve Olin Gençlik’in katılımı ile ilk ayağı Yozgat’ta ikinci ayağı ise İstanbul’da gerçekleştirilecek olan final müsabakaları öncesinde geri sayım başlarken, hedefini Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek olarak belirleyen Torku Selçuk Üniversitesi hazırlıklarını sürdürüyor. Başantrenör Hasan Özmeriç yönetiminde çalışan ekibimizde moraller oldukça yüksek ve takımda tedavisi süren Yunus dışında eksik bulunmuyor.

TRT-3’te yayınlanan spor programına konuk olan ve Final-Four ile ilgili açıklamalarda bulunan Başantrenör Hasan Özmeriç iddialı konuştu. Açıklamalarıyla Konya spor kamuoyunun büyük takdirini toplayan Özmeriç, “Final Grubu’nda mücadele edecek olan 4 takım içerisinde Beko Basketbol Ligi tecrübesi bulunan tek takım Torku Selçuk Üniversitesi’dir. Şehir, yönetim ve sporcularıyla geçen yıl yaşadığı şanssızlığa sezon sonunda son vererek yeniden 1. Lig’deki yerini almak isteyen kulübümüz Final-Four’un en hazır takımı konumunda. Zorlu geçecek final grubuna iddialı bir giriş yapacağız’ dedi.

Takım olarak maçların tarafsız saha yerine ligde olduğu gibi deplasmanlı organize edilmesinden yana olduklarına da dikkat çeken ve Selçuk Üniversitesi taraftarını öven Özmeriç, “Aslında biz Final-Four maçlarını böyle tarafsız sahalarda değil, her takımın kendi evinde ve deplasmanda oynayacağı lig usulüyle oynamak isterdik. Çünkü Konya seyircisi ve üniversite öğrencisi ile Torku Arena bugün Türkiye liglerinin İzmir Karşıyaka ile birlikte parmakla gösterilen atmosferini oluşturmakta. Basketbolu seven, basketbolu bilen ve gerçek bir spor şehri olan Konya’nın avantajlarını bugüne kadar çok iyi yaşadık. Gönül isterdi ki final maçlarını da taraftarımızın önünde oynayalım; ama şartlara uymamız gerekiyor. Final Four’un ilk ayağı olan Yozgat için en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Teknik ve taktik açıdan yapacağımız çalışmalarla küçük eksikliklerimizi de gidereceğiz. Kulübümüzün buraya gelmesinde büyük emekleri olan başta Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan’a, Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Recep Konuk’a kulüp yönetimine, Konya iş dünyasına ve taraftarlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.