Özmeriç Selçuk’ta

Özmeriç Selçuk’ta

Beleş ile geçtiğimiz gün yollarını ayıran Selçuk Üniversitesi TED Kolejlilerin başarılı hocası Hasın Özmeriç ile anlaştı. Sarı-mavililer İstanbul maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, B Genç milli taktım antrenörü ve TED Kolejlilerin efsane ismi Özmeriç ile prensipte anlaştı. Görüşmelerin tamamlanması halinde Hasan Özmeriç bugün sabahı takımın yapacağı çalışmaya katılacak Türkiye Erkekler 2.Lig A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi koç İsmail Beleş ile yollarını ayırdıktan sonra tecrübeli çalıştırıcı Hasan Özmeriç ile prensipte anlaştı. Selçuk Üniversitesi yönetimi büyük bir gizlilik içerisinde sürdürdüğü antrenör arayışında TED Kolejliler‘in eski Koçu ve B Genç milli takım antrenörü Hasan Özmeriç ile prensipte anlaştı. Özmeriç ile sezon sonuna kadar anlaşan Selçuk Üniversitesi yönetimi takımın Beko Basketbol Ligine yükselme başarısını göstermesi halinde anlaşmayı uzatacaklar

Temsilcimiz hafta sonu deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir maçının hazırlıklarına hırslı bir şekilde devam ediyor. İkinci yarıya Ormanspor yenilgisi ile başlayan ardından Beykoz ve Final Gençlik maçlarından aldığı galibiyetlerle iyi bir çizgi yakalayan ve büyük moral bulan sarı-mavililer zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek zirve yarışına devam etmek istiyor.
İstanbul’dan alacağı sonuçla çıkışını devam ettirmek isteyen sarı-mavililer çalışmalarını çift idmanla sürdürürken temsilcimizin zorlu maç öncesinde önemli bir eksiği bulunmuyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Kamanlı Lig’in ikinci yarısına yenilgi ile başladıklarını ancak ardından üst üste aldıkları iki galibiyetle moral bulduklarını söyledi. İstanbul Büyükşehir takımının ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Kamanlı; “Ancak bizde Beko Basketbol Ligi’ne yeniden çıkmayı hedeflemiş kaliteli bir ekibiz. Her iki takım içinde oldukça zor bir mücadele olacak. Ancak biz kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yaparak evimize mutlu dönmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var ve istediğimiz almak için mücadele edeceğiz. Benim ve yönetim kurulunun bu konuda oyuncularımıza olan güveni tam” diye konuştu.
SELÇUK TAN TASKK’A ZİYARET
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri TASKK Genel Başkanlığına seçilen Mehmet Baykan’ı ziyaret ettiler. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Baykan ı makamında ziyaret eden Selçuk Üniversitesi Spor kulübü yönetimi yeni görevinde Baykan a başarı dileğinde bulundular. Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, yönetim kurulu üyeleri Bülent Kaftanoğlu, Halil İbrahim Kafaoğlu, M. Yavuz Tezcan ve Mustafa Azman Genel Başkanlık görevine seçilen Mehmet Baykan a yapılan nezaket ziyaretinde başarı dileğinde bulunarak yeni dönemde de Konya amatör sporu olarak desteklerin artarak devam etmesi dileğinde bulundular. Genel Başkan Mehmet Baykan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Selçuk Üniversitesi basketbol takımının bu sene yeniden BEKO basketbol ligine dönmesini bende şahsen yürekten diliyorum. Fırsat buldukça da takımın Konya da ve deplasmanda ki maçlarını kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. İnşallah Konya’nın emeği bu sene boşa gitmeyecek ve bu takım şampiyonluğu yaşayacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.