Özlem sona eriyor

Özlem sona eriyor

Lige verilen 32 günlük devre arasının ardından 18 haftalık ikinci bölüm heyecanı bugün Ankaraspor-Konyaspor maçıyla başlayacak. Karşılaşma saat 20.00de başlayacak ve tvden naklen yayınlanacak

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasının açılış maçında bugün deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Ankara'ya hareket etti. Lig’in ilk yarısını 17 puanla 12. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda pas çalışması yapan oyuncular antrenmanı teknik bir çalışmayla tamamladı. Öğle yemeğinden sonra karayoluyla Ankara’ya giden temsilcimiz, Crom Plaza otelde konaklayacak. Bugün saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmaya galibiyet umudu ile başlayacak olan yeşil-beyazlıların 18 kişilik kadrosunda şu futbolcular bulunuyor. Oğuzhan, Jefferson, Ömer, Erhan, Celalettin, Da Silva, Cihan, Mehmet Çoğum, İsmail, Zafer Demir, Veysel, Fahri, Erdal, Eren, Caner, Poljak, Miloş ve Recep. Konyaspor’un yeni transferi Serhat Akın idman eksikliği nedeniyle Ankaraspor maç kadrosuna alınmadı. Bugün saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı LİG TV naklen yayınlayacak.
BULAK:İYİ OYNAYIP KAZANACAĞIZ
Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Ankaraspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Ankaraspor iyi bir ekip. Çok iyi maçlar kazandılar. İyi oynuyorlar. Onlara karşı oynamak zor olacak. Ama biz de güçleniyoruz. Her geçen gün oyun yapımız daha da gelişiyor. Ümit ediyorum Ankaraspor maçını iyi oynayarak kazanacağız" dedi. Yapılan transferlerin takıma katkı sağlayacağını belirten Giray Bulak, "Birkaç transferimiz daha olacak. Hem yaptığımız çalışmalarla, hem de yaptığımız transferlerle güçlendik. Bu önümüzdeki haftalarda bize çok daha katkı sağlayacak. Burada ben yönetimimize ve bize her zaman destekte bulunan belediye başkanımıza teşkkür ediyorum. Yeni transferlerimizden Poljac ve kaleci Atilla hazır durumda. Bülent tam hazır değil. Serhat Akın, yaklaşık bir aydır idmansız. Biz kendisine hemen görev vermeyeceğiz. 2 haftalık bir süreç içinde kendisini hazırlamaya çalışacağız. Bunun yanında Ayman transferinde de sona yaklaşmış durumdayız" dedi.
DÜZKAYA: İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Ankaraspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Düzkaya, yaptığı açıklamada, Süper Lig’in 17. haftasının açılış maçında yarın Ankaraspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirtti. Bu maça mutlak puan parolası ile çıkacaklarını bildiren Düzkaya, “Tüm konsantrasyonumuzu lige verdik. Ankara deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Konyaspor olarak sahaya çıkıp gerekeni yapacağız. Puan alacağımıza inanıyorum” dedi.
Konyaspor için gereken her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Düzkaya, şunları kaydetti: “Transfer sezonundan Serhat Akın ve Poljac gibi iki önemli oyuncuyu kadromuza kattık. Görüştüğümüz bir kaç oyuncu daha var. Bunları da bir an önce kadromuza katarak ikinci devrede çok daha iyi bir takım izlettirmek istiyoruz. Yeni transferlerle birlikte Konyaspor’un önemli neticeler alacağına inanıyorum.”
Düzkaya, mali anlamda sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini vurgulayarak, bütün kulüplerin benzer sıkıntıları yaşadığını söyledi. Ekonomik krizin kendilerini fazlasıyla etkilediğini ifade eden Düzkaya, “Konya çok önemli bir şehir. Bunları aşamayacak durumda değiliz. Birçok adımımızı ertelemek zorunda kaldık. Ancak bütün bunlara rağmen Konyaspor dimdik ayakta” diye konuştu.
17. HAFTANIN PROGRAMI
Turkcell Süper Lig’de 17. hafta maçlarının programı şöyle: Bugün: 20.00 Ankaraspor-Konyaspor (Yenikent ASAŞ) Yarın: 14.00 Eskişehirspor-Gaziantepspor (Eskişehir Atatürk) 14.00 Kayserispor-Gençlerbirliği (Adana 5 Ocak) 14.00 Sivasspor-Galatasaray (Sivas 4 Eylül) 14.00 Ankaragücü-Antalyaspor (Ankara 19 Mayıs) 19.00 Beşiktaş-Denizlispor (BJK İnönü) 25 Ocak Pazar: 14.00 Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Bursa Atatürk) 14.00 Kocaelispor-Hacettepe (İsmetpaşa) 19.00 Fenerbahçe-Trabzonspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.