Özkara: Yakışanı yapacağız

Özkara: Yakışanı yapacağız

Yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Konyaspor'da teknik direktör Hüsnü Özkara, oyuncuların hem moral hem de fizik olarak hazır olduklarını söyledi

Yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenerek ligde ilk galibiyetini almayı amaçlayan Konyaspor’da hazırlıklar 4 eksikle sürdürülüyor. İlk iki haftalık kötü gidişe bir son vererek, seyircisinin de desteğiyle Gaziantep ekibini eliboş çevirmek isteyen Kartallar, önceki gün akşam gerçekleştirilen antrenmanda Gaziantep Büyüşehir Belediyespor maçının taktiği ve tertibini denedi.. Akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan çalışmaya tedavileri devam eden Ali Zitouni, Serkan Şahin, Ali Turan ve Semih Aydilek katılmadı. Bu futbolculardan cezalı olan Ali Turan ve sakatlığı süren Semih Aydilek Gaziantep maçında da forma giyemeyecek. Diğer iki futbolcunun durumu ise bugünkü antrenmanda belli olacak. Ancak güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Ali ve Serkan’ın da oynamasının zor gibi olduğu öğrenildi. Buna göre, Gökhan’ın da Kartalspor’a geri dönmesi sonucu ön liberoda İshak ve Şenol görev yaparken, formsuz olan Neca’nın da yedek soyunabileceği ileri sürüldü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman tam sahada taktik çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde çalışan Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve kampa girecekler.

ÖZKARA:YAKIŞAN SONUCU ALACAĞIZ

Yarın oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına kazanmak için çıkacaklarını, futbolcuların hem moral motivasyon hem de fizik olarak bu maça hazır olduklarını söyleyen Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, “Gaziantep Belediye maçına iyi başlamak ve iyi bitirmek istiyoruz” dedi. Sezon öncesi hedeflerini 5'de 5 olarak belirlediklerini, ancak ilk iki maçı kaybettiklerini bildiren Özkara, kalan 3 maçı da kazanarak, gerçek güçlerini herkese göstereceklerini söyledi. Özkara, yarın oynanacak olan maçla ilgili düşüncelirini ise şu şekilde açıkladı:

“Ligde hiçbir maç kolay değil. Bunu geride bıraktığımız iki maçta gördük. Bizim sezon başında 5'de 5 gibi bir hedefimiz vardı, ama olmadı. Hedeflediğimiz 5 maçın ikisini kaybettik, geride 3 maçımız var ve 3 maçımızı kazanarak gerçek gücümüzü herkese göstereceğiz. Gaziantep maçına ise kazanmak için çıkacağız. Kendi sahamızda kazanmak, taraftarımızın gönlünü almak istiyoruz. Daha doğrusu Konyaspor'a yakışan sonuçla bu maçtan aynrılacağız. Bunun için de oyuncularım hem moral hem de fizik olarak hazırlar. Ben oyuncularımın kalitelerine inanıyorum. Dolayısıyla bu karşılaşma bizim camia olarak geri dönüş karşılaşmamız olacak. Böyle bir günde de taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Onların futbolculara vereceği sinerjinin maçı kazanmamızda önemli bir rolünün olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.