Özkara: Tempo yüksek

Özkara: Tempo yüksek

Konyaspor'da Bolu kampı yoğun antrenmanlarla devam ediyor

Konyaspor’da Bolu kampı yoğun antrenmanlarla devam ediyor. Teknik adam Hüsnü Özkara, futbolcuların gösterdikleri tempodan memnun olduğunu ifade ederken, yorucu çalışmaların karşılığını sezon sonunda alacaklarına inandığını söyledi

 

Torku Konyaspor’da Bolu kampı yoğun antrenmanlarla sürüyor. Özel maç programı dışında günde sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yapan yeşil-beyazlı takımda moral iyi. Kartal’da, önceki akşam saatlerinde gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanında dayanıklılık çalışması yapıldı. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana Erdinç Yavuz dışında kalan tüm oyuncularımız katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından antrenman 5’e 2 ile devam etti ve tam sahada topla dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

Yeşil-beyazlılar, dünü de çift antrenmanla geçirdiler. Sabah çalışmasında, takımdan ayrı çalışan Emre Akdağ yer almazken, önceki gün antrenmanda sakatlanan Erdinç Yavuz fizyoterapist Ahmet Bayrak yönetiminde çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman thera band ile yapılan kuvvet ve anaerobik dayanıklılık çalışmasıyla devam etti ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Konyaspor’un bolu kampı 8 Ağustos’ta sona erecek. Ardından futbolculara iki gün izin verilecek ve 25 Ağustos’ta başlayacak lige kadar hazırlıklar Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilecek.

Beşiktaş’ın Furkan’ın bonservisi için 300 bin TL istemesi nedeniyle adı geçen futbolcunun transferinin askıya alındığı bildirildi. Stoper ve sağ kanatta oynayabilecek joker bir futbolcu arayan Konyaspor’da, yabancı futbolcu kontenjanı konusu da sorun oldu. Robak’a takım bulunamaması ve kadroda şu anda 3 yabancı futbolcu bulunması işi zora soktu. Robak’ın takımda kalması halinde iki yabancı Angelov veya Ali Zeytuni’den birinin gönderilebileceği ileri sürüldü. Ancak, Angelov’un Türk vatandaşı olması halinde sorun kalmayacak.

ÖZKARA: ÇALIŞMA TEMPOSUNDAN MEMNUNUM

Konyaspor’un Bolu üçüncü etap kamp çalışmalarını değerlendiren teknik direktör Hüsnü Özkara, futbolcuların yoğun çalışma programında gösterdikleri tempodan memnun olduğunu ifade ederken, yorucu çalışmaların karşılığını sezon sonunda Süper Lig’e yükselerek alacaklarına inandığını söyledi. Konya ve Isparta Davras kamplarının ardından üçüncü etap hazırlıklarını Perşembe gününden itibaren Bolu’da sürdürdüklerini belirten teknik adam Hüsnü Özkara,“Çalışma tempomuz bir hayli yüksek. Günde çift antrenman yapıyoruz. Sabah çalışmaları dayanıklılık ve kuvvet, akşam çalışmaları ise taktik ağırlıklı geçiyor. Oyuncularım yoğun programa rağmen müthiş bir çalışma hırsı ve temposu ortaya koyuyorlar. Her şey yolunda. Bu kampta 3,5 ve 7 Ağustos tarihlerinde olmak üzere 3 maç oynayacağız. 3 Ağustos’ta Karşıyaka, 7 Ağustos’ta Denizlispor maçları belli oldu. Ayın 5’i için rakip arayışlarımız devam ediyor. Tabiki sonuç önemli değil. Önemli olan oyuncularımızın yaptığımız çalışmaların neresinde olduklarını görmek ve var olan eksiklerimizi giderme yoluna gitmek. Faydalı bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bu çalışmalarda yorulacağız ki karşılığını ligde başarılı sonuçlar alarak görelim. Daha önce de ifade ettiğim gibi Konyaspor büyük bir camia ve hedefimiz bu camianın büyüklüğüne yakışır bir başarı elde ederek Torku Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’e taşımak. Oyuncularıma inanıyorum. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşır ve Konya’da ikinci kez şampiyonluk sevincini yaşarız” şeklinde görüş belirtti. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.