Özkara sıkı tutuyor

Özkara sıkı tutuyor

Konyaspor'un Isparta Davraz kampı günde çift antrenmanla sürüyor

Konyaspor’un Isparta Davraz kampı günde çift antrenmanla sürüyor.. Çarşamba gününü sabah yapılan tek antrenmanla geçiren ve öğleyin de otelin bahçesinde barbekü partisine katılan yeşil-beyazlı futbolcular dün sabah ve öğleden sonra ise kondisyon,. Teknik-taktik çalışması yaptılar. Sirene otel sahasında sabah teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra koşu ve dayanıklılık çalışması yaptılar. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.   Çalışmaya,  hasta olan Aykut Uluç katılmazken, Neca Fernandes ve Coşkun Kayhan takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Semih’in tedavisi ise yurt dışında sürdürülüyor. Konyaspor’un Davraz kampı, 22 Temmuz’da Antalyaspor ile oynanacak özel maç ve 23 Temmuz sabahı yapılacak antrenmanla sona erecek. Bolu kampı ise, iki günlük izinin ardından 26 Temmuz’da başlayacak.

Konyaspor’da transfere çalışmaları da sürüyor. Bulgar futbolcu Angelov, Davraz kampına katılarak çalışmalara başladı. Ali Zeytuni’nin ise bugün veya yarın Konya’ya geleceği ve çalışmalara Bolu kampında katılacağı kaydedildi. Öte yandan, bu sezon kadroda düşünülmeyen futbolculardan Robak’ın Süperi ligden bazı takımlarla görüştüğü öğrenildi. Robak ve Kere çalışmalarını Tatlıcak tesislerinde sürdürmekte. Konyaspor’da ayrıca bir stoper ve orta saha oyuncusu daha transfer edilecek.

ÖMERALİ: İYİ ÇALIŞIYORUZ

Yeni transferlerden Ömer Ali Şahiner, iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve tek düşüncelerinin geçen sezon kaçırılan Süper Lig biletini alarak Konyaspor’u hak ettiği yer olan Süper Lig’e taşımak olduğunu söyledi.Yeni sezon hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Ömer Ali Şahiner, “Takım halinde çok iyi hazırlanıyoruz. Yorucu antrenmanlar yapıyoruz. Şu anda olumsuz hiçbir şey ile karşılaşmadık. İnşallah böyle devam eder. Sezon öncesinde yapılan çalışmaların ve emeklerimizin  karşılığını hedefimize ulaşarak alırız” diye konuştu. Oyuncumuz Ömer Ali Şahiner, takımımızın havasının ve arkadaşlığın en iyi seviyede olduğunu söyleyerek, “Her şey yolunda. Bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Uyum sorunumuz yok. Zaten takımdaki bir çok arkadaşım daha önceden tanıdığım isimler. Bu işimizi biraz daha kolaylaştırdı. Takım olarak çok iyi bir sezon başı hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bunu maçlara yansıtırsak, ligde iyi işler yapar ve istediğimiz sonuçları alırız. Bu da Konyaspor’un Süper Lig’e çıkması anlamına gelir” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.