Özkara: İki maçta beş puan kaybı yakışmadı

Özkara: İki maçta beş puan kaybı yakışmadı

Bank Asya 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren, ancak ikinci yarıya iyi başlayamayan Konyaspor, Gaziantep Belediye yenilgisinden sonra dün de Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak taraftarlarını üzdü.

Maçtan sonra bir hayli üzgün olduğu gözlenen Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, iyi oynamadıklarını, bunun sonucunda da 2 puan kaybettiklerini söyledi. Özkara’nın maçla ilgili değerlendirmesi şöyle:

“Geçin haftaki kayıptan dolayı bu maça mutlaka kazanmak için çıktık. Ancak, kazamadık, ama kaybetmedik. Yine de deplasmanda alınan 1 puan iyidir diye düşünüyorum” dedi. Kayseri Erciyes takımının kadrosunu yenilediğini, önemli oyuncularla takviye edildiğini söyleyen Özkara, “her şeye rağmen 3 puan almalıydık. Futbol olarak değil, ama mücadele anlamında iki takımda vasatın üzerine çıktı. Konyaspor olarak iki maçta 5 puan kaybettik. Şampiyonluğa oynayan bir takım için önemli bir kayıp. Ama, ilk yarıda 37 puan toplayan bu oyuncular, aynı performansı göstereceklerdir. Ben futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.