Özkan Olcay'dan Fenerbahçeli Yönetici Ve Futbolculara Teşekkür

Özkan Olcay'dan Fenerbahçeli Yönetici Ve Futbolculara Teşekkür

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Özkan Olcay, Fenerbahçe karşısında elde ettikleri galibiyetin kendileri adına çok güzel olduğunu belirtti. Özkan Olcay, Fenerbahçeli futbolcu ve yöneticilerin anlayışlı ve saygılı bir tutum sergilediklerini...

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Özkan Olcay, Fenerbahçe karşısında elde ettikleri galibiyetin kendileri adına çok güzel olduğunu belirtti. Özkan Olcay, Fenerbahçeli futbolcu ve yöneticilerin anlayışlı ve saygılı bir tutum sergilediklerini kaydederek, camiaları adına teşekkür etti.

Fenerbahçe'yi 2 - 1 mağlup eden Galatasaray'da 2. Başkan Özkan Olcay, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Özkan Olcay, "Futbolcularımız bu ayrılış gününde bize çok değerli ve çok anlamlı hediye verdiler. Bize vermiş oldukları onurlu ve değerli hediyeden dolayı bütün futbolcularımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Değerli futbolcularımızın hepsi birbirinden güzel ve arzulu oynadılar; ama Sneijder'in hakkını teslim etmemiz lazım. Ona özel teşekkür etme ihtiyacı duyuyoruz. Galatasaray'ı uluslararası plartformda olduğu gibi Türkiye'nin en büyük derbisinde de çok güzel temsil etti. Bütün oyuncularımızı kutluyorum. Galatasaray'ın önümüzdeki maçlarda da aynı performansını sergilemisini diliyorum." şeklinde konuştu.

ÖZKAN'DAN FENERBAHÇELİ FUTBOLCU VE YÖNETİCİLERE ÖVGÜ

Fenerbahçeli yöneticilerin ve futbolcuların saygın bir tutum sergilediklerini dile getiren Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçeli yöneticilerin de göstermiş olduğu anlayışa, futbolcuların da sahada oyunu gerdirmeden sportmence sürdürme konusunda sergiledikleri davranışa da teşekkür ediyorum. Türkiye'de futbol devamlı böyle kavgayla didişmeyle bir yere varmayacağını bundan sonra yapılacak her türlü güzel jestin yerine ulaşacağına inanıyorum. Bu galibiyet Galatasaray için çok güzel oldu; ama Fenerbahçeli futbolcuların ve yöneticilerin bu vesileyle göstermiş oldukları anlayışa ve saygılı duruşa da çok teşekkür ediyoruz."

Yönetici Necati Demirkol da iki tarafın oyuncularının da iyi niyetli olduğunu kaydederek, "Oyuncularımızı kutluyorum. Yeni gelecek yönetimi de başarılar diliyorum. Taraftarımıza camiamıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Demirkol, kulübün mali durumuyla ilgili bir soruya da "Başkanımız açıkladı mali yönden Galatasaray kötü durumda olmaz. Galatasaray büyük bir deniz. Gelecek arkadaşlara da başarılar diliyoruz. Galatasaray'da yöneticilik yapmak büyük bir şeref büyük bir itibar. Gelecek yönetim kim olursa olsun Galatasaray kazanacaktır. Arkalarında duracağız. Gelecek arkadayları destekleyeceğiz. Galatasaray kazanacak, Türkiye kazanacak." cevabını verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.