Özkafa'dan iktidara sert eleştiri

Özkafa'dan iktidara sert eleştiri

Milli Görüş'ün 24 milletvekiliyle iktidarı hakkıyla yaptığına dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mustafa Özkafa, “İktidar 300 milletvekiliyle bizim yaptığımızı yapamadı. Bunlar karpuzu bile dilimle sattırır hale geldi”

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı Mayıs ayı divanı, Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa'nın yanı sıra, Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı. 

ÇOK KISA SÜREDE BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTIK

Divan toplantısının ardından konuşma gerçekleştiren Özkafa, divan toplantılarının önemine vurgu yaptı. Özkafa, Milli Görüş'ün kısa geçen iktidar süresinde büyük işlere imza attığını da söyledi. Özkafa, “Biz Saadet Partisi milli görüş olarak hem hükümet olarak iktidarda hem belediyelerde en kıymetli icraatları bize tanınan kısa fırsatlarsa yerine getirdik. İşte D8. D8’in altı ayda kurulması akıllara durgunluk veren bir hadisedir” dedi.

YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE VE YENİ BİR DÜNYA

Mustafa Özkafa parti kuruluş sürecini anlatırken de “Yola çıkarken en kıymetli sloganlarla, prensiplerle hareket ettik. Hepimizin her gün Milli Görüş olarak bildiği ama tekrar etmekten memnuniyet duyduğumuz ‘Yaşanabilir Bir Türkiye Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’  sözü var. Bunu söyleyen bir parti geldi mi Türkiye’ye” şeklinde konuştu.

“SİZ 300 MİLLETVEKİLİ İLE DİLİM İKTİDARSINIZ”

Özkafa’nın diğer bir gündemi ise kötü giden ekonomi oldu. Özkafa, dilim karpuz satışı üzerinden iktidarı eleştirdi. Özkafa, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şuanda Türkiye Cumhuriyeti pazarlarında karpuz dilimle satılıyor. Milli Görüş 24 milletvekiliyle tam iktidar, siz 300 milletvekili ile dilim iktidarsınız. Çocukluğumuzdan hatırlarız. Herkes kavunu karpuzu beşer onar alırdı. Şimdi öyle değil. Maliye Bakanlığı tarafından her ayın 15’inde çıkarılan Türkiye’nin aylık bütçesini inceliyorum. Maliye Bakanı her ayın 15’ inde Türkiye’nin bir aylık bütçesini açıklar. Vatandaşımız bunu incelemiyor. Ben her ayın 15’ inde merakımdan bakarım. Bu ay iktidar kamu çalışanlarına, memur ve işçisine 175 milyar ödemiş. 46 milyar da yatırım yapmış. Faizi 104 milyar ödemiş. 7 milyar insana 175 milyar ödüyoruz. Peki bu 104 milyar faizi kaç kişiye niçin ödüyoruz?” ifadelerini kullandı.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum