Özkafa sanayi işçileriyle biraya geldi

Özkafa sanayi işçileriyle biraya geldi

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili adayı Mustafa Özkafa, Türkiyenin yılda 50 katrilyon faiz ödediğini söyledi

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili adayı Mustafa Özkafa, Türkiye’nin yılda 50 katrilyon faiz ödediğini söyledi. Sanayi sitesi işçileri ve esnaf ziyaretleri ile seçmenlerle bir araya gelen Özkafa, Türkiye’nin 20 yıldan beri her yıl 50 katrilyon faiz ödeyerek sömürüldüğünü kaydetti.

Türkiye’nin yanlış idare ile her yıl ödediği faiz ile birçok yatırımların yapılabileceğini kaydeden Özkafa, “Maliye Bakanlığı'nın internet sitesini incelediğiniz zaman her yıl 50 katrilyona yakın faiz ödediğimizi göreceksiniz. Bu ne demek? Konya’mızda kalkınmanın ve sanayileşmenin öncüsü olan TÜMOSAN gibi bin 250 adet devasa yatırım ve istihdam alanı demek. Yılda ödenen faizden Konya’mızın hissesine 40 adet TÜMOSAN düşüyor. Bunları kim ödetiyor bize? Hükümetleri kontrol altına alan ve etkileyen dış güçler. AKP, CHP ve MHP sürekli konuşuluyor, Saadet Partisi görmezden geliniyor. Neden? Çünkü bu milletin tek ve gerçek temsilcisi Saadet Partisidir” dedi. 

Saadet Partisi'nin çetin badireler atlatarak bu günlere geldiğini de kaydeden Özkafa, sözlerini şöyle tamamladı: “Şimdi bu yapı ve programın tanzim ve destekçileri dış mihraklar, sahip olduğu medya ve sermaye sahipleri ile bir takım mercileri etkileyerek, Bizi milletten uzak tutmaya çalıştılar. Bu yüzden 4 tane partimiz kapatıldı. Bu yüzden Saadet Partimiz yok sayılıyor, görmezden geliniyor. Biz bu oyunun bir ‘oy’ ile bozulacağını aziz milletimize anlatıyor ve destek istiyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.