Özışık: Başarıyı tekrarlayacağız

Özışık: Başarıyı tekrarlayacağız

Geçtiğimiz sezon Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Konya İşitme Engelliler futbol takımı, yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Türkiye 1. Ligi 1. Grupta yer alan yeşil-beyazlı takımın başarılı antrenörü Yılmaz Özışık, “Geçen sezon elde ettiğimiz başarının tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. Ligin başlamasına üç haftalık bir zaman var. Biz zaman geçirmeden hazırlıklarımıza başladık. Bulunduğumuz grupta yenemeyeceğimiz takım yok diye düşünüyorum. Konya’yı en iyi şekilde temsil ettik, yine aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz.
Oyuncularımızın çoğunluğu, mümkün olsa diğer takımlarda forma giyecek kapasitede. Oynadığımız futbolun ve aldığımız sonuçların, Konyalı futbolseverlere keyif verdiğini söylemeliyim. Başarımız ortada, Türkiye şampiyonu olmak kolay iş değildi ama biz bunu başardık. Aynı başarıyı, üzerine koyarak tekrarlayacağımızdan kuşkum yok” dedi. Konya İşitme Engelliler futbol takımı ligin ilk haftasında Manisa 2 İ.E takımını Konya’da konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekibin geçen sezon formasını giyen golcü oyunculardan Naim ve adı açıklanmayan birkaç önemli oyuncunun daha takımdan ayrıldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.