Özgür Nasuh da Şekerspor’da

Özgür Nasuh da Şekerspor’da

Ara transferde aldığı oyuncularla tüm dikkatleri üzerine çeken temsilcimiz Şekerspor, son olarak Adana Demirsporun forvet oyuncusu Özgür Nasuhu transfer etti.

12 Ocak 1978 yılında Adana’da dünyaya gelen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu daha önce Afyon, İskenderun DÇ, Erciyes, Kayseri, Bursa, Mersin İ.Y, T. Telekom ve Hatayspor gibi takımlarda mücadele etti. Ara transferde başarılı adımlar atan Şekerspor yönetimin Özgür ile transfere nokta koyduğu belirtildi. Özgür ile forvet hattını güçlendiren yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bu transfere çok sevindiği bildirildi.
Kırşehir maçının hazırlıklarını 3 puan parolası ile sürdüren yeşil-beyazlılar dün tek idman yaptı. Kırıkkale galibiyeti sonrası oyuncuların morallerinin yerinde olduğu belirtilirken, yeni transferlerin de takıma yavaş yavaş alıştığı belirtildi. Son Şekersporlu Özgür Nasuh’un da Kırşehirspor maçının hazırlıklarına bugün katılacağı ifade edildi. İsmail Kartal’ın tecrübeli oyuncu Özgür Nasuh’a Kırşehirspor maçının son bölümlerinde görev verebileceği kaydedildi.
KIRŞEHİR MAÇI PAZAR GÜNÜ OYNANACAK
Daha önce 29 Ocak Perşembe günü oynanacağı açıklanan Şekerspor-Kırşehirspor karşılaşmasının 1 Şubat Pazar günü saat 13:30’a alındı. www.konyasekerspor.com.tr’de yer alan açıklamada, “TFF 2.Lig Klasman 1.grup Müsabakaları ile 29 Ocak 2009 Perşembe günü oynanacak olan TFF 2.Lig Klasman 2. ve 3. Grup Müsabakalarının hepsi 01 Şubat 2009 Pazar günü saat 13:30'da oynanacaktır.Konya Şekerspor-Kırşehirspor müsabakası 01.02.2009 Pazar günü Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda 13:30'da oynanacaktır” denildi.
ERENCE: KIRŞEHİRSPOR’U DA YENMELİYİZ
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Kırıkkale maçıyla galibiyet serisini sürdürdüklerini söyledi Ligde iyi bir grafik yakaladıklarını, Kırşehirspor maçıyla bunu sürdürmek istediklerini belirten Erence, “Takımda taşlar yerine oturdu. İyi bir seri yakaladık. Serinin devamı konusunda Kırıkkale galibiyeti bizim için çok önemli. Bu maçta takımımız sadece 3 puan kazanmadı, bu galibiyetle oyuncularımız güveni daha da arttı. Kırıkkale’de yeni transferlerin de takıma faydalı olduğunu gördük. Bu bizi camia olarak sevindirdi. Son olarak İsmail hocamızın isteği doğrultusunda Özgür Nasuh’u transfer ettik. Bu oyuncunun da takıma faydalı olacağını düşünüyorum. Şimdi Kırşehirspor maçını düşünüyoruz. Bu karşılaşma ile çıkışımızı devam ettireceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Bu maçta seyircimizin, tüm futbolseverlerin 1 Nolu Saha’yı doldurmasını bekliyorum” dedi
KARTAL: ZİRVE MÜCADELESİ SONUNA KADAR SÜRECEK
Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kırıkkalespor’u deplasmanda yenerek iyi bir başlangıç yaptıklarını, grupta zirve mücadelesini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi. Devre arasında transfer ettikleri genç oyunculardan kurulu bir kadroyla yola çıktıklarını ve mücadele gücü yüksek bir ekip oluşturduklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Genç oyuncularla yeni bir iskelet oluşturduk. Gelecek yılların kadrosunu hazırlıyoruz. Bu kadroyu hazırlarken de zirve mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğiz. Benim olduğum yerde mutlaka hedef olur” diye konuştu.
Kartal, Klasman Grubu’ndaki ilk maçlarında Kırıkkalespor’u deplasmanda yenmenin önemli olduğunu, her iki takımın da çok ağır bir sahada mücadele etmek zorunda kaldığını belirterek, şunları kaydetti: Kırıkkalespor’u yenerek iyi bir başlangıç yaptık. Mücadelenin ilk yarısında 3-4 net pozisyon bulduk. İkinci yarıda da sahanın hakimi yine bizdik. Tek golle de olsa deplasmandan 3 puanla ayrılmasını bildik. Şu anda bir maç eksikle lider Zeytinburnuspor’un 1 puan gerisinde 3. sıradayız. Göreve geldiğimde ise sondan ikinci sıradaydık. Çıkışımız sürecek. Konya Şekerspor’u layık olduğu yere taşımak için sonuna kadar mücadele edeceğiz 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum