Özgür Akından tam donanımlı seçim aracı

Özgür Akından tam donanımlı seçim aracı

Konyanın bağımsız milletvekili adayı, Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, tam donanımlı aracıyla hem halka ulaşıyor hem de aracını seçim ofisi olarak kullanıyor

Konya’nın bağımsız milletvekili adayı, Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, tam donanımlı aracıyla hem halka ulaşıyor hem de aracını seçim ofisi olarak kullanıyor.

Seçim çalışmalarında, teknoloji teması üzerinde yoğunlaşan, uzmanı olduğu teknolojik alanda yapacağı yatırımlarla seçmenlerden oy isteyen Bağımsız Aday Akın, seçim aracının üzerinde hem ses sistemiyle seçmenlerine ulaşıyor hem de aracın içerisini özel olarak dizayn ettirip seçim ofisi şeklinde yararlanıyor.

Aracın içerisini teknoloji cihazlarıyla donatan Akın, “Aracımızın üzerine kurduğumuz ses sistemiyle seçmenlerimize projelerimizi anlatma şansı yakalıyoruz. Ayrıca araçta wireless, televizyon, bilgisayar alt yapısı ve iletişim ağı yer alıyor. Tüm seçim çalışmalarımı bu teknolojik araçtan yapmaya çalışıyorum. Zaten seçim çalışmalarımızda Konya’nın ve Türkiye’nin teknoloji merkezi yapma gayretinde olduğumuzu vurguluyoruz. Bu nedenle aracımızın da bu amaca uygun olması gerektiğini düşündük” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.