Özel Reşat Kazancı Okulu İlk Öğretim Haftası Kutlaması

Özel Reşat Kazancı Okulu İlk Öğretim Haftası Kutlaması

Bitlis Özel Reşat Kazancı okulu tarafından öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim dönemine uyum sağlamaları amacıyla ilköğretim haftası etkinlikleri düzenledi. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinliklere katılan okulun ilk, orta ve anaokulu...

Bitlis Özel Reşat Kazancı okulu tarafından öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim dönemine uyum sağlamaları amacıyla ilköğretim haftası etkinlikleri düzenledi. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinliklere katılan okulun ilk, orta ve anaokulu öğrencileri ve öğrenci velileri hem düzenlenen çeşitli oyunlara katılarak eğlendi hem de çeşitli hediyeler kazandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinliklerden farklı olarak bu yıl ki etkinliklere öğrenci velileri ve öğretmenler de dahil edilerek hem öğrencilerin okul ve öğretmenleriyle kaynaşması hem de öğrencilerin okul fobisini yenmeleri sağlandı. Yapılan etkinlik sayesinde hem öğrencilerin hem de öğrenci velilerinin eğlendiğini hem de bu sayede öğrencilerin aileleriyle birlikte okul fobisini yenerek yeni eğitim ve öğretim dönemine uyum sağladıklarını belirten Okul Müdürü Nazdar Giriş, bu tür etkinliklerin öğrenciler açısından okula uyum anlamında oldukça önemli olduğunu söyledi.

Etkinlikler kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlediğini de ifade eden Giriş, “Reşat Kazancı Okulu olarak bu tür etkinlikleri her yıl geleneksel olarak yapıyoruz. Bu yıl ki etkinliğimiz de velilerimiz de yer aldı. Bu sayede hem öğrenciler hem de öğrenci velileri güzel vakit geçirdi. Bunun yanında da yine öğrencilerimizin yeni eğitim ve öğretim dönemine uyum sağlamaları sağlanarak, okul fobilerini yenmeleri sağlandı. Yıl içinde buna benzer birçok etkinliğimiz yine olacaktır. Yarışma sonunda da gerek öğrencilerimize ve gerekse velilerimize küçük sürpriz hediyelerimiz de oldu.” diye konuştu.

Öğrenciler de yapılan etkinliklerden dolayı çok eğlendiklerini ifade ederken, veliler ise düzenlenen yararlı etkinlikten dolayı okul yönetimine teşekkür etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.