Özel Nilüfer Safvet Koleji'nin Büyük Teog Başarısı

Özel Nilüfer Safvet Koleji'nin Büyük Teog Başarısı

Özel Nilüfer Safvet Koleji Müdürü İsmail Göbül, okul olarak TEOG’da yüzde 100 yerleştirme ve 34 fen lisesi kazanan öğrencisiyle kırılması güç bir rekora imza atarak, İnegöl’ün en başarılı okulu olduğunu bir kez daha ispatladığını...

Özel Nilüfer Safvet Koleji Müdürü İsmail Göbül, okul olarak TEOG’da yüzde 100 yerleştirme ve 34 fen lisesi kazanan öğrencisiyle kırılması güç bir rekora imza atarak, İnegöl’ün en başarılı okulu olduğunu bir kez daha ispatladığını bildirdi.

Nilüfer Safvet Koleji'nin 8. sınıftan mezun olan 89 öğrencisinden 34'ü fen Lisesi, 4'ü sosyal bilimler lisesi, 51 Anadolu lisesini kazandı. Okul Müdürü İsmail Göbül, "Özel Safvet Koleji olarak 2014 TEOG yerleştirme sonuçlarında alınan başarının mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzdan mezun olan 89 öğrencimizin 89'u da çeşitli liselere yerleşti. Ayrıca mezun olan 89 öğrencimizin 34 tanesi Fen Lisesi kazanarak, kırılması ve ulaşılması güç bir rekoru kırarak İnegöl’de rakipsiz olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. Biz eğitimin sevgi ve sistemli bir çalışma üzerine kurulduğunda netice alındığını yetiştirdiğimiz öğrencilerle her zaman gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutlarken, bu başarı ve gururu tüm İnegölümüze armağan ediyoruz.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.